Rıdvan Dilmen’in ” EVET ”i ”HAYIR” cıları birleştirdi

Rıdvan Dilmen referandum için sosyal medyadan bir video yayınlayarak ‘evet’ kampanyası başlatması ortalğı karıştırdı. Bir video paylaşan Rıdvan “Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım” demişti. Kampanyaya Milli Takım oyuncuları Arda Turan ve Burak Yılmaz da destek vermişti.
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, KON TV’de katıldığı programda, “Oyuncular, ben de dahil olmak üzere siyasetin içinde olmamalıyız” diyerek Fenerbahçe’den eski takım arkadaşı Rıdvan Dilmen’in başlattığı kampanyayı eleştirdi.
Selçuk Dereli’den ‘Evet’ Kampanyasına Katılan Futbolculara Kırmızı Kart! 22 saat önce
Selçuk Dereli, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’in başlattığı ve spor camiasından da destek bulan ‘evet’ kampanyasına karşı sporculara seslendi.
Selçuk Dereli, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’in başlattığı ve spor camiasından da destek bulan ‘evet’ kampanyasına karşı sporculara seslendi.
Rıdvan Dilmen, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Murat Boz’un ‘evet’ videosu sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Özellikle Rıdvan Dilmen için ‘Şeytan’a uyma’ ifadesiyle hem Fenerbahçeliler hem de vatandaşlar Twitter üzerinden tepkilerini gösterdi…

Rıdvan Dilmen, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Murat Boz’un ‘evet’ videosu sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Özellikle Rıdvan Dilmen için ‘Şeytan’a uyma’ ifadesiyle hem Fenerbahçeliler hem de vatandaşlar Twitter üzerinden tepkilerini gösterdi. Ünlü oyuncu Barış Atay da sosyal medyadan tepkisini gösteren ünlülerden oldu.