“Vakit Türkiye vakti’

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Vakit Türkiye vakti’ diyerek yola çıkıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimini yüzde 50’nin çok üzerinde bir oyla kazanmayı hedefliyoruz” dedi. Erdoğan, polis, öğretmen, hemşire, din görevlisi ve diğer idarecilerin emeklilik ek göstergelerini de 3600’e çıkaracaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına, partinin 2011 seçim müziği olan “Haydi Bir Daha” şarkısının sözlerini okuyarak başladı. Bu sırada şarkı da fonda çalındı.
“Aynı yoldan geçtiğimiz, aynı sudan içtiğimiz, aynı şarkıları söylediğimiz gönüllerimiz ve dualarımız bir olan siz milletvekili adaylarını sevgiyle selamlıyorum” diyen Erdoğan, İstanbul’dan Hakkari’ye, Rize’den Hatay’a, İzmir’den Iğdır’a kadar ülkenin dört bir yanında iş yerinde, atölyesinde, bahçesinde, tarlasında helal rızkının peşinde koşan, gönülleri ve duaları kendileriyle beraber olan herkese selamlarını gönderdi.

Annelere, kadınlara, gençlere de selamlarını ileten Erdoğan, “Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz, bunun için de eğitimden siyasete her alanda önlerini açtığımız gençlerimizi selamlıyorum” ifadesini kullandı.