Ereğli ve Akçakoca ‘da YARALAR SARILIYOR

Düzce’nin Akçakoca İle Cumayeri İlçeleri Çevresinde 7 kişinin kaybına ve ağır hasarlaa neden olan sel felaketi sonrasında bölgede yürütülen çalişmalarda Esmahanım Köyünün yaralarının sarılmaya çalışılıyor.
Öte yandan meydana gelen selde kaybolanlardan birinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Cansız bedenin 53 yaşındaki Cengiz Töngel’e ait olduğu belirtildi. Kayıp beş kişi için arama çalışmaları devam ediyor.
Hasar yaşanan bölgelerde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen yetkililer yaraların hızla sarılacağını söylediler.. Ekiplerce yoğun yağışın taşıdığı malzemeler kapanan yolların açılması için de çalışmalar başlatıldı. Sorun yaşanan bölgede AFAD tarafından yardım çadırları kurulurken, vatandaşlara su, yemek ve temel ihtiyaçları konusunda yardım edildi. Sel afetinde kaybolan 1 kişinin cansız bedeni bulunurken, diğer 6 kişi için ise arama çalışmaları sürüyor.

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> http://www.gundem67.com/genel/esmahanimda-yaralar-sariliyor-h67349.html

Zonguldak haber ve Kdz.ereğli Haberleri

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> http://www.gundem67.com/genel/esmahanimda-yaralar-sariliyor-h67349.html

Zonguldak haber ve Kdz.ereğli HaberleriKDZ. EREĞLİ’DE SELİN İZLERİ SİLİNİYOR
Kdz. Ereğli’de yaşanan sel felaketinin ardından belediye ekipleri yoğun çalışıyor. Çamur kütleleri kaldırılıyor, cadde ve sokaklar temizleniyor.
Perşembe günü gece yarısından itibaren metrekareye düşen 132 kilogram yağış sonrası büyük bir felaket atlatan Kdz. Ereğli’de selin izleri siliniyor.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla ilgili müdürlüklerin oluşturduğu 300 kişilik ekip, sel felaketinin yoğun yaşandığı Kışla Sanayi Sitesi’nde çalışmalarını sürdürüyor.
Cadde ve sokaklar ile su baskınlarının yaşandığı iş yerleri yıkanırken, çekilen sular sonrası oluşan çamur kütleleri kaldırılıyor.
Ayrıca, AFAD ve belediye ekipleri su baskınlarının yaşandığı ev ve iş yerlerinde hasar tespit çalışmalarına devam ediyor.