ÇANKAYA’DA PARKLAR YENİLENİYOR

ÇANKAYA’DA PARKLAR YENİLENİYOR

Çankaya Belediyesi, ilçedeki parkları vatandaşların daha güvenli, konforlu ve nitelikli alanlarda vakit geçirebilmesi için yenilemeye devam ediyor.

İlçe genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında 18 parkta bulunan spor aletleri yenilenirken, 33 parkta da çocukların kullanımına sunulan oyun grupları da en yeni haliyle parklarda yerini aldı.

Çankaya Belediyesi, kent yaşamının önemli parçalarından biri olan yeşil alanların yalnızca korunmasına değil, aynı zamanda vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde geliştirilmesine de öncelik veriyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmalarla, farklı yaş gruplarının parklardan daha etkin şekilde yararlanabilmesi hedefleniyor.

18 PARKTA SPOR ALETLERİ YENİLENDİ

Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçedeki 18 parkın spor alanlarında bulunan ekipmanlar yenilendi. Kullanım ömrünü tamamlayan veya yenilenmesi gereken spor aletlerinin yerine daha kullanışlı ekipmanlar yerleştirildi.

Yenilenen spor alanları, Çankayalıların açık havada egzersiz yapmasına olanak sağlarken, parkların yalnızca dinlenme alanı olmanın ötesine geçerek günlük yaşamın içerisinde aktif olarak kullanılan sosyal alanlara dönüşmesine katkı sağlıyor.

Özellikle açık havada spor yapmayı tercih eden vatandaşlar için parklar önemli bir alternatif oluştururken, belediyenin gerçekleştirdiği yenileme çalışmaları ilçedeki spor alanlarının daha işlevsel hale gelmesini sağlıyor.

33 PARKTA ÇOCUKLARIN OYUN ALANLARI DA YENİLENİYOR

Çankaya Belediyesi çalışmalarında çocukları da unutulmadı. 33 parkta bulunan oyun grupları yenilendi. Böylece çocukların oyun oynadığı alanların daha güvenli, modern ve kullanışlı hale getirilmesi için önemli bir çalışma gerçekleştirildi.

Çocukların açık havada kaliteli zaman geçirmesine imkan sağlayan oyun gruplarının yenilenmesi, ailelerin de parklardan daha rahat yararlanmasına katkı sunuyor.

Parklardaki oyun alanlarının düzenli olarak yenilenmesi, çocukların fiziksel aktivitelerini artırırken aynı zamanda sosyal gelişimlerine katkı sağlayan güvenli oyun ortamlarının oluşturulmasına da imkan veriyor.

ÇANKAYA’DA YAŞAM KALİTESİNE YATIRIM

Çankaya Belediyesi’nin park ve yeşil alanlarda gerçekleştirdiği çalışmalar, ilçenin kent yaşamına yönelik hizmet anlayışının önemli başlıklarından birini oluşturuyor.

Spor alanlarından çocuk oyun gruplarına kadar farklı ihtiyaçlara yönelik yapılan yenilemelerle parkların daha modern ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Böylece vatandaşların mahallelerinden uzaklaşmadan spor yapabilecekleri, çocukların ise güvenli alanlarda oyun oynayabilecekleri mekanların artırılması hedefleniyor.

  • Çankaya Gazetesi

    1984 yılında yayın hayatına başlayan ÇANKAYA GAZETESİ nin merkezi Ankara dır. Ender Yoldar' ın yönetiminde Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Milli ve Manevi değerlere bağlı bağımsız ve tarafsız bir gazetedir.

    Related Posts

    ANNE BABALAR ÇOCUKLARDA BU BELİRTİLERİ GÖRMEZDEN GELMEMELİ

    ÇOCUKLARDA ŞİDDET EĞİLİMİNE DİKKAT! ANNE BABALAR BU BELİRTİLERİ GÖRMEZDEN GELMEMELİ Çocuk ve ergenlerin karıştığı şiddet olayları, ailelerin “Çocuğumu ne kadar takip etmeliyim?” sorusunu yeniden gündeme getiriyor. Uzmanlar ise çözümün baskıcı…

    “Tarımda plansızlık, yüksek girdi maliyetleri ve ithalat odaklı politikalar hayvancılığı bitirdi”

    CHP’Lİ GÜRER: “ET, SÜT, YUMURTA VE BALDA ÜRETİMDE ARTIŞ SAĞLANMALIDIR”   Gürer: “2023 ile 2025 arasında Kırmızı Ette 500 Milyon Ton, Sütte 2,1 Milyon Ton, Yumurtada 1,2 Milyar Adet ve…

    Gözden Kaçırmayın

    Özel, “Bu iş kime ulaşıyorsa ulaşsın, mutlaka bunun hesabının verilmesi gerekiyor”

    Özel, “Bu iş kime ulaşıyorsa ulaşsın, mutlaka bunun hesabının verilmesi gerekiyor”

    , “Sorumluluğu olan kim varsa hukuk önünde hesap sorulacaktır”

    , “Sorumluluğu olan kim varsa hukuk önünde hesap sorulacaktır”

    ANNE BABALAR ÇOCUKLARDA BU BELİRTİLERİ GÖRMEZDEN GELMEMELİ

    ANNE BABALAR ÇOCUKLARDA  BU BELİRTİLERİ GÖRMEZDEN GELMEMELİ

    “Tarımda plansızlık, yüksek girdi maliyetleri ve ithalat odaklı politikalar hayvancılığı bitirdi”

    “Tarımda plansızlık, yüksek girdi maliyetleri ve ithalat odaklı politikalar hayvancılığı bitirdi”

    ÇANKAYA’DA PARKLAR YENİLENİYOR

    ÇANKAYA’DA PARKLAR YENİLENİYOR

    “Öldüren değil, yaşatan yasa istiyoruz”

    “Öldüren değil, yaşatan yasa istiyoruz”