Şehit Cenazelerine yetişemez olduk !

Türkiye’yi yasa boğan Ankara’daki hain saldırıda şehit olan 28 kişinın cenazeleri Adli Tıp tan şehit yakınlarına teslim edildikçe tek tek kaldırılıyor.
Vatandaşların da yoğun katılımlarıyla son yolculuklarına uğurlananan Sekiz Şehidin cenaze namazı Kocatepe Camii’nde kılındı. Şehitlere veda için camiye koşan vatandaşlar avluya sığmadı. Terör saldırısında şehit olan sivil memur Yıldız Demirtaş’ın cenaze namazı da Karşıyaka Camisi’nde kılındı. Cenaze namazına şehidin eşi Gürsel Demirtaş ile oğlu Mertcan Demirtaş da katıldı.

Ankara’daki saldırıda hayatını kaybeden altısı kamu çalışanı ikisi askeri personel toplam sekiz şehidin cenazesi Ankara Kocatepe Camii’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Ankara Kocatepe Camii’ndeki cenaze namazına Başbakan Ahmet Davutoğlu siyasi parti liderleri, Genelkurmay başkanı, kuvvet komutanları, askeri personel, şehitlerin yakınları ve vatandaşlardan oluşan binlerce kişi katıldı ve kalabalık caminin avlusuna sığmadı.
Ankara Merasim Sokak’ta yapılan terör saldırısında şehit olan sivil memur Yıldız Demirtaş’ın cenaze namazı Karşıyaka Camisi’nde kılındı. Cenaze namazına şehidin eşi Gürsel Demirtaş ile oğlu Mertcan Demirtaş da katıldı.