23 Nisan Şenlikleri Armada AVM de yapılacak

“Ücretsiz bir ders” fırsatından,23 Nisan-30 Mayıs arasında yararlanılacak…

Burak KUT, Meltem CUMBUL, Altan GÖRDÜM,
23 Nisan’da çocuk müzikali Küçük Prens’te yer alıyor !……

TALENTIA Yetenek Kampüsünü ziyaret eden çocuklar,
23-24 Nisan’da ücretsiz buz pateni etkinliğine katılacak…

hABER:Halim UTLU
Tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için, firmalar etkinlik takvimlerini açıklarken, çocukları çifte bayram heyecanı sardı.
Etkinliklerin en büyüklerinden biri de, Ankara ARMADA AVM’de yapılıyor.Oluşturulan Çocuk Sokağı, birbirinden renkli görüntülere sahne olacak.
Buz pateni, 23-24 Nisan’da, 6-16 yaştaki çocuklara ücretsiz
Çocuk şenliklerinde, TALENTIA Yetenek Kampüsü’nde gerçekleşecek buz pateni etkinliği, oldukça dikkat çekeceğe benziyor. Bahar aylarında Başkentte sundukları buz pateni etkinliği ile diğer firmalardan ayrışan TALENTIA, lokasyon avantajı ile de Ankaralının ilk tercihi oluyor. 23-24 Nisan tarihlerinde, 6-16 yaş arasındaki tüm çocuklara ücretsiz olarak sunulacak etkinlik ile çocukların bayramında onları sevindireceklerini belirten TALENTIA Yetenek Kampüsü Yöneticisi Köksal KÜÇÜK, bakın ne diyor?
Hentboldan jimnastiğe, resimden dramaya kadar….
“Bizler, geleceğin yetişkinleri; bugünün çocuklarıyla değerliyiz. Onları hapsoldukları ekranlardan kurtararak, sosyalleştirmek için profesyonel eğitmenlerimizle hizmet vermeye devam ediyoruz. Hentboldan jimnastiğe, resimden drama derslerine kadar birçok branşta verdiğimiz hizmetle, geleceğin sporcularını, dansçılarını, ressamlarını yetiştiriyoruz. Birçok spor dalını aynı çatı altında toplayarak, ‘Türkiye’de tek’ unvanımızı gururla sürdürüyoruz.
Çocukları,TALENTIA Kampüsü’nde ağırlayacağız
Geleceğimiz olan çocuklara sahip çıkmak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek için, profesyonel ekibimizle her gün bir adım ileri gidiyoruz. Çocuklarımızın sadece 23 Nisan’da değil, her gün topluma sağlıklı bir şekilde entegre edilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 23 – 24 Nisan’da 6-16 yaş arası tüm çocukları, ARMADA 2’nin en üst katında yer alan TALENTIA Yetenek Kampüsü’nde ağırlayacağız. Yetenek Kampüsü’müzü ziyaret eden tüm çocukları, gün boyunca ücretsiz olarak buz pateni etkinliğinden yararlandıracağız.”
Tüm branşlarda, 30 Mayıs’a kadar ücretsiz ders fırsatı
23 Nisan’da, ARMADA 2’de gerçekleşecek Çocuk Şenliği’ne katılacak çocukları, 23-24 Nisan’da bir seans buz pateni etkinliğinden ücretsiz olarak faydalandıracak olmalarının yanı sıra, basketbol, voleybol, hentbol, jimnastik, tenis, bale, dans ve resim gibi onlarca branştan istedikleri bir dersi, hediye edeceklerini ifade eden KÜÇÜK, “Ücretsiz bir ders” fırsatından 23 Nisan-30 Mayıs tarihleri arasında yararlanılabileceğini açıkladı.
Burak KUT, Meltem CUMBUL, Altan GÖRDÜM, yerli çocuk müzikaline katılıyor
23 Nisan’da Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde, 17.00’de gerçekleşecek ‘Küçük Prens’ holografik müzikalinde, TALENTIA Yetenek Kampüsü öğrencilerinin rol alacağını belirten KÜÇÜK; Burak KUT, Ferman AKGÜL, Yalgın YETER ve Ataberk MUTLU’nun oyuncu olarak; Meltem CUMBUL, Özkan UĞUR, Altan GÖRDÜM, Erhan YAZICIOĞLU, Alkış PEKER, Cihan OKAN, Tamer LEVENT’in de. holografik oyuncular olarak katılım sağlayacağını söyledi..
Küçük Prens, ücretsiz sergilenecek
Kareografisini kampüs eğitmeni Nur SONBAHAR’ın üstlendiği müzikal,Yenimahalle Belediyesi tarafından ücretsiz sergilenecek. Fransız yazar Saint Exupery’in dünyaca ünlü hikayesinden sahneye uyarlanan Türkiye’nin ilk büyük yerli çocuk müzikali ‘Küçük Prens’in, önümüzdeki dönemde, belirli periyodlarla TALENTIA Yetenek Kampüsü’nde sergileneceğini belirten KÜÇÜK, 23 Nisan’da, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek müzikalin provalarının. ARMADA 2 ‘nin en üst katında bulunan TALENTIA Yetenek Kampüsü’nde gerçekleştiğini belirtti.