ÇANKAYA’DAN ÇOCUKLARA TATLI SÜRPRİZ

ÇANKAYA’DAN ÇOCUKLARA TATLI SÜRPRİZ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kapsamlı bir etkinlik programıyla kutlayan Çankaya Belediyesi, etkinliklere katılamayan çocukları da unutmadı. Belediye Kuğulupark, Lozanpark ve Ahmed Arif Parkı’nda çocuklara pamuk şeker sürprizi yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği gün olan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutlayan Çankaya Belediyesi günün ilk sürprizini ilçedeki parklarda yaptı. Belediye’nin bayram sürpriziyle karşılaşan çocukların yanı sıra büyükler de tatlı sürprizi memnuniyetle karşıladı.

Kuğulupark, Ahmed Arif Parkı ve Lozanpark’a gelen çok sayıda çocuk, parkta Çankaya Belediyesi tarafından armağan edilen balon, bayrak ve pamuk helvalarla karşılaşınca çok sevindi. Güzel havanın da etkisiyle parkları dolduran çocuklar ve aileleri, 23 Nisan gününü tam bir bayram havasında yaşadılar. Çocuklar parklarda ayrıca yüzlerine bayrak, çiçek gibi desenler de yaptırarak neşeli bir gün geçirdiler.