Lider Beşiktaş coştu: 4 -0

Spor Toto Süper Lig 31. hafta mücadelesinde lider Beşiktaş sahasında Kayserispor’u 4-0 mağlup etti. Vodafone Arena’da yüksek tempoda oynanan karşılaşmada ev sahibi Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri 10 dakikada Mario Gomez, 23’te Oğuzhan, 34. dakikada Quaresma ve 90+1’de Cenk Tosun kaydetti. Öte yandan 69. dakikada Beşiktaş’ın golcü yıldız oyuncusu Mario Gomez penaltı vuruşunda yararlanamadı. Bu sonucun ardından Beşiktaş en yakın rakibi olan ve bir maç eksiği bulunan Fenerbahçe’nin 6 puan önünde 73 puanla liderliğini sürdürdü. Konuk ekip Kayserispor ise 32 puanla 14. sırada yer aldı.
10. dakikada Beşiktaş öne geçti. Sosa’nın sağdan ceza alanına yaptığı ortada ön direkte Gomez, yatarak topa kafayı vurdu. Meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0
23. dakikada Beşiktaş, farkı 2’ye çıkardı. Gomez’in pasında ceza alanında topla buluşan Oğuzhan, rakibinden şık bir çalımla kurtulduktan sonra sol çaprazdan çektiği şutla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0
34. dakikada Beşiktaş skoru 3-0’a taşıdı. Soldan Olcay’ın uzun pasında topu kontrol eden Quaresma, ceza alanına girdi ve sağ çaprazdan sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.
90+1. dakikada Sosa sağ kanattan yerden kesti, Cenk zor pozisyonda şık bir dokunuşla topu filelerle buluşturdu sonuç: 4-0.