”GOMEZ NOKTAYI KOYDU” G E L M İ Y O R U M

Mario Gomez, kariyerine Beşiktaş’ta devam etmeyeceğini açıkladı.

Alman golcü Mario Gomez, kariyerine Beşiktaş’ta devam etmeyeceğini açıkladı.

Sosyal paylaşım hesabından açıklamada bulunan Gomez, bu kararının son günlerde Türkiye’de yaşanan gelişmeler olduğunu söyledi.

Gomez’in veda mesajı şöyle;

“Bu karar için çok düşündüm ve benim için çok zor bir karar oldu. Beşiktaş taraftarına şunu söylemek isterim; benim için çok ağır bir karar ama seneye bu güzel taraftarın önünde olamayacağım. Kararımın sebebi tamamen Türkiye’de yaşanan politik durumdur. Herhangi bir başka bir nedenden değildir. Türkiye’de son birkaç gündür çok kötü olaylar yaşandı. Umarım beni anlamışsınızdır. Kulübe, taraftarlara ve bana destek veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum.

Türkiye’de şampiyonluk yaşayarak harika bir yıl geçirdim.

Umarım bu politik problemler barışçıl bir şekilde çözülür. Ondan sonra tekrar Beşiktaş’ta oynamak isterim. Her zaman kalbimdesiniz. Umarım yakında görüşürüz.
FİORENTİNA GOMEZ İ KESİN SATACAK
“Almanya’nın En çok satan gazetesi Bild’in İnternet sitesinden verdiği bir habere göre, Fiorentina Kulübü bonservisini elinde bulundurduğu Mario Gomez’i elinde çıkartmak istiyor.

Mario Gomez’in İtalyan kulüple 2017 yılına kadar olan mukavelesini olduğunu hatırlatan Bild haberinde,

„ne olacak Gomez’in bu durumu? Gomez’i geleceği belirsizliğini koruyor ve bir çok kulüpte Gomez pokeri(oyunu) ile meşgul yorumunu yaptı. Haberini, İtalyan spor gazetesi „Gazetta dello Sport“tan alıntı yaparak okurlarına aktaran Bild, Fiorentina Kulübü ödeme zorunluluğu olduğu 10 milyon Euro’yu kasasından çıkarmamak için Mario Gomez’i elinden çıkartmak istediği belirtildi.

7 MİLYON EURO’YA SATMAK İSTENİYOR
Fiorentina Kulübü Başkanı Andrea Della Valle’nin, Mario Gomez’i 7 milyon bonservis ücreti verecek kulübe verme taraftarı olduğunu ifade ettiği kaydedildi. Mario Gomez ile Alman kulübü Wolfsburg’un ilgilendiğini aktaran bild, eskiden Stuttgart ve Bayern Münih’te forma giyen Mario Gomez’in bundesliga’ya dönmek istemediğini ve olursa İngiltere ve İspanya’da futbol yaşamını sürdürmek istediğini yazdı.

Gomez’in son sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak oynadığını ve 26 gole de imza attığı hatırlatan Bild, Avrupa şampiyonasında başarılı futbol ortaya koyan bu oyuncunun başka kulüp bulmakta zorluk çekmeyeceği yorumunu yaptı.