Verdikleri ilanlar da işe yaramadı. Boydak’lar yine göz altında…..

KAYSERİ’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kayseri Sanayi Odası Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Boydak ve yöneticilerden Halit Boydak bu sabah polis tarafından gözaltına alındı. Konu ile ilgili Boydak Holding Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada ise, gözaltıların vakıf yönetimi ile ilgili olduğu, holding ve bağlı şirketler ile ilgisinin olmadığı kaydedildi.

“FETÖ üyesi oldukları ve örgüte finans sağladıkları” iddiasıyla başlatılan operasyonda, Boydak ailesinden 6 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) ekipleri bu sabah saat 07.00 sıralarında Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, eşi Aliye iki gün önce ’örgütün ablası’ suçlamasıyla tutuklanan yönetim kurulu üyesi Şükrü Boydak ve şirket yöneticilerinden Halit Boydak’ı gözaltına alarak evlerinde arama yaptı.

İl dışında oldukları belirlenen holdingin eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak ile İlyas ve Bekir Boydak’ın yakalanması için de çalışma yürütülüyor.
Zanlıların evlerinde polis ekiplerince arama başlatıldı.