Nasrı,Aboubakar,ve de Caner ..Birisi Beşiktaş’ı durdursun….

Manchester City’den Samir Nasri ve Porto’dan Vincent Aboubakar’ın transferlerini imza aşamasına getiren Beşiktaş yönetimi, futbol gündemini sarsacak bir hamle daha yapmak üzere…
Sabah gazetesinin haberine göre, teknik direktör Şenol Güneş’in sol beke alternatif bir isim isteği üzerine harekete geçen Beşiktaş yönetimi, Caner Erkin transferinde önemli adımlar attı.
Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio, teknik direktör Roberto Mancini’nin görevden ayrılması sonrası gözden düşen milli futbolcuyu düşük bir bedel karşılığı Beşiktaş’a kiralayabileceklerini iletti.
Beşiktaş , Caner Erkin , Samir Nasri , Vincent Aboubakar , transferhaberleri
Şenol Güneş, Caner Erkin transferine onay verdiği takdirde tecrübeli oyuncu satın alma opsiyonu ile kiralanacak. İtalyan medyası ise, Inter’in milli futbolcuyu Genoa’ya göndereceğini iddia ediyor.Şenol Güneş, Caner Erkin transferine onay verdiği takdirde tecrübeli oyuncu satın alma opsiyonu ile kiralanacak. İtalyan medyası ise, Inter’in milli futbolcuyu Genoa’ya göndereceğini iddia ediyor.
Caner Erkin’in menajeri Batur Altıparmak da, İngiltere, İspanya ve Türkiye’den teklifler aldıklarını söylüyor. Diğer taraftan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Caner’in takıma dönmesinin söz konusu olmadığını açıkladı.