Fenerbahçe yüzümüzü güldürdü :1-0

Beşiktaş ile moralleri bozulan futbolseverler Fenerbahçe ile güldü.UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2. maçında Fenerbahçe, evinde Feyenoord’u 1-0 mağlup etti. Sahada oldukça başarılı bir mücadele sergileyen ve beğeni toplayan sarı lacivertli takıma galibiyeti getiren golü, 18. dakikada Emenike attı. Fenerbahçe bu sonuçla puanını 4’e çıkardı ve A Grubu’nda liderliğe yükseldi. Bu sezon 10. resmi maçında ilk mağlubiyetini alan Feyenoord ise 3 puanda kaldı.
Maçın golü ise şöyle oldu:18. dakikada Feyenoord’da Kuyt’ın hücuma çıkarken Lens’e kaptırdığı topu alan Ozan Tufan, önündeki boşluğu değerlendirerek, ceza sahasına sokuldu. Ozan, ceza sahası önünde pasını sağdan içeri hareketlenen Emenike’ye aktardı. Nijeryalı futbolcunun ceza sahası içi sağ çaprazda yerden vuruşunda uzak kale direğine çarpan top, filelerle buluştu ve maç ta 1-0 Fenerbahçe’ nin galibiyetiyle sona erdi.
OSMANLISPOR VE KONYASPOR MAĞLUP
Öte yandan dün oynanan diğer maçlarda ise temsicilerimiz Konyaspor ,Belçika lı rakibi Gent e 2-0,Osmanlıspor ise İsviçre’ li rakibi Zürich e 2-1 yenildiler.