Sokak Hayvanlarına yuva…

ŞANSLILARIN SAYISI ARTIYOR

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Ağustos ayı içerisinde 154 sokak hayvanına yuva buldu.

Sahipsiz sokak hayvanlarının her türlü bakım ve tedavisiyle ilgilenen Çankaya Belediyesi onları sahiplendirme konusunda özel bir çaba sarf ediyor. Hayvanları sokaklardan kurtararak, onlara sıcak bir yuva bulmanın yanı sıra ömürlük dostlar kazandırmak için çalışan belediye Ağustos ayı içerisinde 154 hayvanı sahiplendirdi. unnamedgolden-kopekler
Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ayrıca Ağustos ayı içerisinde 512 hayvana da aşı işlemi uyguladı. 313’ü karma, 71’i bronchin ve 128’i kuduz olmak üzere yapılan tüm aşılar hayvanların hem barınak hem de sokaktaki yaşamında onları içinde bulunabilecekleri olumsuz sağlık koşullarına karşı koruyacak.

1947 HAYVANA TEDAVİ

Uzman veteriner hekimleriyle hayvanların tedavilerini de yapan Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi 1947 hayvana çeşitli tedavi hizmeti verdi. Donanımlarının imkan verdiği ölçüde her türlü tedaviyi gerçekleştiren veterinerler, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesine de yönlendirme yapabiliyor. Çankaya Belediyesi barınaktan sahiplenilen hayvanların aşısını da ömür boyu ücretsiz yapıyor.