THE AWAY DAYS’dan albüm müjdecisi

THE AWAY DAYS’dan albüm müjdecisi yeni single “WORLD HORİZON”un promiyeri İngiltere’de yapıldı.

İstanbul’da kurulan indie, dream pop grubu The Away Days, ilk albümlerinin müjdecisi olan yepyeni single çalışması “World Horizon”u 30 Eylül’de Pasaj Müzik etiketiyle dijital platformlarda yayınlıyor. Şarkının promiyeri ilk defa İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetesi The Independent’ın web sitesinden yapıldı. Eş zamanlı olarak gazetenin 2 milyon takipçisi bulunan twitter hesabından da single duyuruldu.

2014’ten beri yayınladıkları “Paris”, “Your Colour”, “BestRebellious”, “Calm Your Eyes” gibi birçok single çalışmaları ile The Guardian, Vice, SPIN, The Independent ve Red Bull gibi büyük medya kuruluşlarının ilgisini çekmeye başaran The Away Days, son olarak Fender gibi bir dünya markasının resmi yüzlerinden birisi oldu.

Bugüne kadar Belle&Sebastian, Massive Attack, Portishead gibi büyük isimlerle aynı sahneyi paylaşan grubun; aynı zamanda şarkıları Victoria Secret, Ralph Lauren gibi önemli moda isimlerinin defilelerinde çalındı.

Dünyanın en önemli radyoları BBC Music, KEXP, KCRW gibi radyolarda şarkıları sıklıkla çalınan grup, bu sene Barack Obama’nın konuşmacı olduğu, Texas’ta düzenlenen SXSW festivalinde performansını sergiledi.

The Away Days, henüz ilk albümünü yayınlamadan İngiltere, Amerika, Belçika ve Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerde performanslarını sergileyerek dünya çapında kitlesini arttırmaya devam ediyor.