Transferde son gün bombaları

Türkiye’deki yaz transfer dönemi sona erdi. İşte biten transferler.
Beşiktaş, geçtiğimiz sezon RB Leipzig’e sattığı Atınç Nukan’ı sezon sonuna kadar kiraladı. KAP’a yapılan açıklamada Leipzig kulübünün bu transfer için Beşiktaş’a 100.000 Euro para ödeyeceği belirtildi.
Beşiktaş, Gökhan İnler transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılar, oyuncunun sözleşme detaylarını KAP’a bildirdi. Oyuncuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalandı.
UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Osmanlıspor, PSV’de forma giyen Adam Maher’i 1 yıllığına kiraladı.

Hollanda ekibi de bu transferi resmi internet sitesinden duyurdu. Transfer döneminde Fenerbahçe’nin de gündemdinde yer almıştı ancak Sarı-Lacivertli kulüp Jeremain Lens’i İstanbul’a getirdi. PSV’li futbolcu bu sezon Süper Lig’de Osmanlıspor forması giyecek.
Beşiktaş, Ukraynalı file bekçisi Denys Boyko’nun Malaga’ya kiralanması için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Galatasaray, MLS takımlarından Los Angeles Galaxy’nin Hollandalı ön liberosu Nigel de Jong ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Caner Erkin, Beşiktaş’la 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı. Transferde Siyah-Beyazlılar’ın 1 milyon Euro’luk opsiyonu bulunuyor.
Fenerbahçe geçtiğimiz sezon Al Ahli’ye gönderdiği Senegalli forvet Moussa Sow’u, 1 yıllığına kiraladı.
Aytemiz Alanyaspor, Brezilyalı yıldız Vagner Love’la 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Kayserispor 2’nci Başkanı Rifat Pehlivan, “1 yıllığına Galatasaray’dan kiraladığımız milli oyuncu Umut Bulut’un lisans işlemlerini de tamamlamış bulunuyoruz” dedi.
Trabzonspor, 28 yaşındaki savunma oyuncusu Serge Akakpo ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.