Büyükşehir Belediyesi de 29 Ekim törenleri için hazır

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NI, ONBİNLERCE HEDİYE VE GÖSTERİLERLE DOLU FENER ALAYI KORTEJİYLE KUTLAYACAK
-ULUS HEYKELİ’NDEN BAŞLAYIP 15 TEMMUZ KIZILAY MİLLİ İRADE MEYDANI’NA KADAR SÜRECEK DEV KORTEJDE, 1 KM UZUNLUĞUNDA TÜRK BAYRAĞI TAŞINACAK,
-BAŞKAN GÖKÇEK DA TWITTER’DAN, ANKARALILARI FENER ALAYI KORTEJİNE DAVET ETTİ

29_ekimn_1.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu, düzenleyeceği coşkulu Fener Alayı Korteji ile kutlayacak.
Ulus Heykeli’nden başlayacak ve 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’na kadar ilerleyecek kortejde binlerce vatandaş, 1 kilometre uzunluğunda Türk Bayrağı taşıyacak.
Ellerinde fenerler ve Türk bayraklarıyla ilerleyecek kortejde, büyüklere ve çocuklara onbinlerce hediye dağıtılacak, özel giydirmeli oyuncak maketli araçlar geçiş yapacak, gösteri gruplarının gösterileriyle, Başkent’te 29 Ekim coşkusu doyasıya yaşanacak.
29 Ekim akşamı saat 18.00’da Ulus Heykel’den hareket edecek kortejde, ayrıca folklor grupları gösteriler sunacak, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehter Takımı’nın konseri de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu ikiye katlayacak.

-BAŞKAN GÖKÇEK, TWITTER’DAN DUYURDU
Başkan Gökçek de 29 Ekim korteji için hazırlanan afişi Twitter’dan takipçileriyle paylaşarak, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı Korteji’ne vatandaşlarımız davetlidir. Kortejde onbinlerce hediye dağıtılacak” dedi.