MÜZED Çocuk Sanat Atölyeleri yararına “Adım Adım Anadolu” fotoğraf sergisi….

MÜZED Çocuk Sanat Atölyeleri yararına “Adım Adım Anadolu” fotoğraf sergisi….

Haber:Halim UTLU
Genel merkezi Ankara’da olan Müzik Eğitimcileri Derneği (MÜZED),merkez yönetim kurulu üyesi Prof. Suna ÇEVİK‘in yönetiminde, Ankara, Bolu, Van ve İstanbul illerinde uygulamaya konulan “MÜZED ÇOCUK SANAT ATÖLYELERİ”sosyal sorumluluk projesi,giderek yaygınlaşıyor,ilgi ve destek görmeye devam ediyor.

Son olarak Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Ankara Şubesi de,2 Kasım 2016 saat 18:30’da, Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde açılacak Fotoğraf Sanatçısı Doç. Dr. Kemal GÖL‘ün “ADIM ADIM ANADOLU” konulu fotoğraf sergisini destekleme kararı aldı.Fotoğraf sergisinin bütün gelirleri, MÜZED Çocuk Sanat Atölyelerine bağışlanacak.Sağlanacak gelir ile sanata ulaşmakta güçlük çeken yörelerde uygulamaya konulan MÜZED Çocuk Sanat Atölyelerinde sanat eğitimi alan çocuklara çalgı, araç ve gereç alınacak.

MÜZED Genel Başkanı Refik SAYDAM

Müzik Eğitimcileri Derneği’nin (Meşrutiyet Caddesi Hatay Sokak No: 5/ 10 Kızılay- ANKARA) “ADIM ADIM ANADOLU” konulu fotoğraf etkinliğine,çok değerli sürpriz bir onur konuğu da davetli.Herkesin yakından tanıdığı ve bildiği öğretmenimiz ve bestecimiz Prof. Muammer SUN, sergi açılışına katılacak.unnamed-12
Müzik Eğitimcileri Derneği (MÜZED) Yönetim Kurulu, Refik SAYDAM Genel Başkanlığında,Genel Sekreter Hilâl ARSLAN,Genel Sayman Erdinç ÖZCAN, Genel Sayman Yardımcısı Sevgi TALAY, Sosyal Sorumluluk Projeleri Sekreteri Prof. Suna ÇEVİK, Uluslararası İlişkiler Sekreteri Prof. Dr. Uğur ALPAGUT, Genel Eğitim Sekreteri Prof. Dr. Belir TECİMER, Genel Sanat Kurumlarıyla İlişkiler Sekreteri Doç. Bige Bediz KINIKLI, Genel Müziksel Etkinlikler Sekreteri Fatma BİLDİREN’den oluşuyor.