BİR MİLYONDAN FAZLA EMEKLİ’nin ”GÖZ”Ü AYDIN

BİR MİLYONDAN FAZLA EMEKLİ VE

BİRİNCİ DERECE YAKINLARINA MÜJDE !…

HABER:Halim UTLU
Genel merkezi Ankara olan ve 1970 yılında çalışmalara başlayan ve tam 46 yıldır emeklileri bir çatı altında toplayarak hizmet veren, en eski sivil toplum kuruluşlarından Türkiye Emekliler Derneği(TÜED),bir milyondan fazla üyesi ile birinci derece yakınlarının göz sağlığı için, Dünyagöz Hastaneler Grubu ile hizmet protokolü imzaladı.Bundan böyle dernek üyeleri ve birinci derece yakınlarının göz sağlığından,Dünyagöz Hastaneleri sorumlu olacak.
Protokol,Dernek Genel Merkezi’nde törenle imzalandı
Türkiye Emekliler Derneği, Dünyagöz Hastaneler Grubu ile imzaladığı hizmet protokolüyle, üyelerine bir hizmetin daha kapısını araladı. Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkezi’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Genel Başkan Kazım Ergün, “Üyelerimizin göz sağlığına önem veriyoruz. Alanında uzmanlaşmış büyük bir sağlık kuruluşu olan Dünyagöz Hastaneleri ile yaptığımız anlaşmayla, üyelerimizin Dünyagöz’ün hizmetlerinden yararlanacak olmalarından büyük memnuniyet duyuyoruz. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.
Kaya;deneyimli uzman hekimlere ve ileri teknolojiye sahibiz
Türkiye Emekliler Derneği mensubu bir milyonu geçkin üye ve birinci derece yakınlarına hizmet vermekten memnun olacaklarını ifade eden Dünyagöz Hastaneler Grubu İş Geliştirme Grup Müdürü Cihan Kaya da şöyle konuştu;
“Hizmet vermeye başladığımız 20 yıldan bu yana, hastalarımıza deneyimli uzman hekim kadromuz ve ileri teknolojiye sahip cihazlarımızla, kaliteden ödün vermeksizin eksiksiz teşhis ve tedavi hizmeti sunuyoruz. Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak, Türkiye Emekliler Derneği’nin tüm Türkiye’deki değerli üyelerine ve ailelerine hizmet verecek olmanın mutluluğunu duyuyoruz.”
Boydak,yönetim kurulunu kahvaltı ve göz kontrolüne davet etti
İmza töreninde, protokolün taraflara hayırlı olmasını dileyen Dünyagöz Ankara İş Geliştirme Bölge Yöneticisi Ali Olgun Boydak ise ‘’Önümüzdeki haftalarda, Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün ve yönetim kurulu üyelerini, Ankara Dünyagöz Hastanesi’nde kahvaltı ve göz kontrolüne davet ediyoruz.’’ dedi.
Sağlık alanında yapılan bu dev sözleşme ile emekliler ve birinci derece yakınları,göz muayeneleri,tetkikleri ve laboratuvar hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.Aynı şekilde katarakt ameliyatlarında da çeşitli indirimler yapılacak.
Sözleşmenin imzalanması, büyük sevinçle karşılandı
Ankara Maltepe’deki Türkiye Emekliler Derneği(TÜED) Genel Merkezinde yapılan imza töreninde,Genel Başkan Kazım Ergün,yardımcıları,genel sekreter ve bazı yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.Bir milyondan fazla emekli üye ve birinci derece yakınları adına Dünyagöz Hastaneler Grubuyla yapılan bu dev sözleşmenin duyulması,başta Başkent Ankara olmak üzere,derneğin Türkiye’deki diğer şubelerinde de büyük sevinçle karşılandı.