” Çiftinin derdi, bizim derdimizdir”

Biçme ve paketleme alanında yapılacak
destekler için,çiftçilerle toplantı yapıldı….

Çiftinin derdi, bizim derdimizdir.Makine,ekipman ve tohum destekleri
ile her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz….

Haber.Halim UTLU
Tarımla uğraşan üreticilere,biçme ve paketleme alanlarında yapılacak desteklere ilişkin çeşitli bilgiler verilirken, güven destek program kapsamında, çiftçilere biçme ve paketleme makinelerı başta olmak üzere, çeşitli desteklerin verileceği ifade edildi…
Başkentin bazı ilçelerinde mısır silajını desteklemek için kolları sıvayan Ankara Büyükşehir Belediyesi,
Kahramankazanlı çiftçilerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, biçme ve paketleme alanlarında yapılacak destek programı konusundaki bilgileri, üreticilerle paylaştı.
Tarımsal faaliyetler, kalkınma ve gelişmede ilçeye büyük katkı sağlıyor
Kahramankazan’daki mısır sjlajı konusundaki tarımsal faaliyetlerin, kalkınma ve gelişmede ilçeye büyük katkı sağlayacağını belirten Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk,
“Belediye olarak çiftçimizin her zaman yanındayız. Tüm sorunlarını dinlemeye ve onlara yardım etmeye hazırız. Elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Böyle toplantılarla ilçemizde önemli bir yer tutan tarımsal faaliyetler daha da kalkınacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve büyükşehir belediyemizin destekleriyle daha iyi noktalara geleceğiz.”dedi.
Çiftçilerimizin her zaman yanında olduk
Biçme ve paketleme alanlarında yapılacak desteklere ilişkin toplantıda bir sunum yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanı Özgür Güven, destek programı kapsamında çiftçilere biçme ve paketleme makineleri başta olmak üzere, çeşitli desteklerin verileceğini açıkladı.
Başkan Güven sözlerini “Ankaralı çiftinin derdi, bizim derdimizdir. Makine,ekipman ve tohum destekleri ile çiftçilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” şeklinde tamamladı.
Görüş alışverişinde bulunuldu
Programın ardından Başkan Ertürk ve Güven çiftçilerin sorun ve isteklerini dinleyerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Kahramankazan Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen bilgilendirmeye, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanı Özgür Güven, Tarım ve Hayvancılık Destekleri Şube Müdürü Erol Arık, Kahramankazan Ziraat Odası Başkanı Ali Ünal ile mahalle muhtarları ve çiftçiler katıldı.