ETO’O BUGÜN YA BİTECEK YA DA BİTECEK

İkinci yarı hazırlıklarına Antalya’da başlayan Beşiktaş, transferde çok kritik saatler yaşıyor. Samuel Eto’o, Mehmet Ekici ve Matej Mitrovic’in transferleri bugün bitiyor. Olcay Şahan’ın da bugün takıma veda etmesi bekleniyor.

Öncelikle Hırvat stoper Matej Mitrovic’i renklerine katmaya çalışan Beşiktaş yönetimi, diğer taraftan Antalyaspor’dan Samuel Eto’o ve Trabzonspor’dan Mehmet Ekici’nin transferi için girişimlerini sürdürüyor. Takasta kullanılması planlanan Olcay Şahan da büyük olasılıkla bugün Beşiktaş’a veda edecek. Siyah beyazlıların transfer çalışmalarında son durum şöyle:

ETO’O İÇİN SON GÖRÜŞME BUGÜN

Başkan Fikret Orman bugün Antalya’ya giderek hem takımın kampını ziyaret edecek hem de Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ile son kez Eto’o pazarlığı yapacak. Kamerunlu futbolcunun Beşiktaş’a gelmek istemesi nedeniyle bu transferin gerçekleşme olasılığı son derece yüksek görünüyor. Fikret Orman’ın bugünkü görüşmede Eto’o’ya karşılık Ömer Şişmanoğlu ve bir miktar para teklif edeceği öğrenildi.
MEHMET EKİCİ İÇİN TRABZONSPOR’LA ANLAŞMA SAĞLANDI

Fenerbahçe’nin de talip olduğu Mehmet Ekici transferinde de önemli bir yol katedildi. Siyah beyazlılar bu futbolcuya karşılık Olcay Şahan ve bir miktar para vermeyi teklif etti. Trabzonspor yönetimi bu öneriye olumlu yanıt verirken, Mehmet Ekici ile henüz anlaşma sağlanamadı. Siyah beyazlılar, Fenerbahçe’de oynamak istediğini söyleyen yıldız oyuncuyu ikna etmek için bugün tekrar görüşecekler. Trabzonspor yönetiminin, taraftar nezdinde eleştiri almamak için Mehmet Ekici’yi Fenerbahçe yerine Beşiktaş’a vermeyi tercih ettiği öğrenildi.
BILIC, MITROVIC İÇİN OLUMLU REFERANS VERDİ

Hırvatistan 1. Ligi lideri HNK Rijeka’nın stoperi Matej Mitrovic’in transferi de bugün sonuçlanacak. Başkan Fikret Orman, Hırvat futbolcunun menajeri ve kulüp yetkilileriyle Antalya’da bir görüşme yaparak son teklifini sunacak. Fenerbahçe’nin de listesinde yer alan 23 yaşındaki savunma oyuncusuyla 3+1 yıllığına anlaşma sağlanırken, kulübüyle bonservis pazarlığı sürüyor. West Ham’ı çalıştıran Slaven Bilic de başkan Orman’la görüşerek, bu oyuncunun transferi için olumlu referens verdi.OLCAY ŞAHAN VEDA EDİYOR

Mehmet Ekici de ikna edilirse Beşiktaş’ta bir devir sona ermiş olacak. 2012’de Almanya’nın Kaiserslautern takımından transfer edilen ve ilk sezonlarında takımın vazgeçilmez ismi olan Olcay Şahan, siyah beyazlı renklere veda etmiş olacak. Beşiktaş taraftarlarının en çok sevdiği futbolcular arasında yer alan 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu sezon 18 maçta forma giyerken, 2 asist yaptı. Olcay Şahan’ın, sürekli oynayabileceği bir takımda yer almak istediği için Trabzonspor’a takas gitmeyi kabul ettiği öğrenildi.Kaynak:Hürriyet.com.tr