Fenerbahçe ağır yaralı:2-2

Fenerbahçe, evinde Adanaspor ile 2-2 berabere kaldı. Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadeleye Hakem Serkan Çınar ın kararları damgasını vurdu. Baştan sona heyecan dolu mücadele içinde geçen maçta ,konuk ekibin gollerini 23. dakikada Magaye Gueye ve 45+1. dakikada Roni kaydetti. Sarı lacivertlilerin golleri ise, 40. dakikada Mehmet Topal ve 78. dakikada Fernandao’dan (pen.) geldi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 32’ye, Adanaspor ise 11’e yükseltti.
Fenerbahçeli futbolcular Adanaspor maçının 17. dakikasında Didi’nin ceza alanında Josef de Souza’ya yaptığı müdahale için penaltı kararı bekledi. Ancak hakem Serkan Çınar ‘devam’ dedi.

Fenerbahçe-Adanaspor maçının 17. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı.

Adanaspor ceza alanı içindeki karambolde topu önünde bulan Josef de Souza, Didi ile girdiği ikili mücadele sonunda yerde kaldı. Sarı lacivertli futbolcular bu pozisyonda penaltı beklerken hakem Serkan Çınar ‘devam’ dedi.

Fenerbahçeli taraftarlar pozisyonun tekrar görüntülerinin yayıncı kuruluş tarafından ekrana getirilmesinin ardından Serkan Çınar’a sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.

.
TRİBÜNLER BOŞ KALDI
F.Bahçeli taraftarlar karşılaşmaya ilgi göstermedi. Ülker Stadı’nda tribünlerin büyük bölümü boş kalırken, karşılaşmayı yaklaşık 10 bin taraftar izledi.

FERNANDAO’DAN GOLLERE DEVAM
Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Fernandao, üst üste 6. resmi maçında da gol attı. Adanaspor karşısında da gol bulan Brezilyalı futbolcu, son 6 resmi maçında (3 lig, 3 kupa) rakip filelere 8 gol göndermeyi başardı. Fernandao, bu sezon ligdeki gol sayısını ise 3’e yükseltti.

MEHMET TOPAL GOLÜNÜ ATTI, SAKATLANDI
Fenerbahçe’nin ilk golünü atan Mehmet Topal, gol sevincinden 4 dakika sonra sakatlanarak oyundan çıktı. Mehmet’in yerine yeni transfer Oleksandr Karavaiev oyuna girdi.