Bahçeli’ nin uykularını kaçıracak tablo

MHP’li muhalifler, referandumda ’hayır’ kampanyasını Ankara’da başlattı. MHP’li muhalifler, eski yeni vekiller, eski ülkü ocakları başkanlarının oluşturduğu ‘Hayır Platformu’, Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde buluştu. Salona ‘Tek Adama Hayır, Ülkem için Ülküm için Hayır’ sloganlarının yer aldığı afişler asıldı. 1800 kişilik salon hıncahınç doldu.

Muhalif MHPliler salona sığmadı

Muhalif MHPliler salona sığmadı .Saat 13.00’te başlayan toplantı için Türkiye genelinden ülkücüler, sabah erken saatlerden itibaren 1800 kişilik kültür merkezini doldurmaya başladı.

‘Türk Milliyetçileri Hayır Diyor’ buluşmasına gelen partililer, davul zurna ile karşılandı. Toplantıya katılanlar, aranarak içeri alınırken, toplantı salonunun içinde ve dışında yoğun güvenlik önlemleri alındı.58a81f3518c773158432706c

Salonda Mustafa Kemal Atatürk ile MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in fotoğraflarının yer aldığı afiş dikkat çekti.

Bir başka afişte ise ‘Ülkem için, Ülküm İçin Hayır” yazısı yer aldı.

KADIN PARTİLİLERİN ELLERİNDE KINA

Muhalif MHPliler salona sığmadıToplantıda, ‘Çırpınırdı Karadeniz’ ezgileri eşliğinde Türk bayrakları dalgalandı. Kadın partililerin ellerine kına yaktığı görülürken, program öncesinde de salonda kına dağıtıldı. Toplantı öncesi, halk müziği sanatçıları konser verdi.

Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın, Ümit Özdağ’ın geldiği salonda konuşan tek isim MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu oldu.

Toplantı sonunda Türk milliyetçilerinin neden hayır, dediğini anlatan bir bildirge yayınlandı.(Haber ve resimler Hürriyet ten alınmıştır.)