Galatasaray,Tudor ile anlaştı

Galatasaray, teknik direktör Igor Tudor ile 1.5 yıllığına anlaştı.

Sarı-kırmızılı takım Kayserispor karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyet sonrası Jan Olde Riekerink’in yerine Kardemir Karabükspor’u çalıştıran Hırvat teknik direktör Igor Tudor ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı.

Eşinin doğumu nedeniyle ülkesinde bulunan Tudor’un bugün İstanbul’a gelmesi beklenirken, saat 16.00’daki yönetim kurulu toplantısının ardından resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.
KARABÜKSPOR’DAN SERT TEPKİ: KARA LEKE OLARAK GEÇECEK
NTV Spor’a konuşan Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, anlaşmaya tepki gösterdi. Tankut, “Malesef olanları basından öğreniyoruz. Eğer böyle bir olay varsa bu Tudor’un ayıbıdır. Tudor’a yakışmadı, Galatasaray yönetimine yakışmadı. Tudor’la en ufak bir sorunumuz yok. Anlaşmalı bir hocayı bu şekilde alıyorsa çok çirkin bir olayla karşı karşıyayız. Bu kara bir leke olarak geçecek diye düşünüyorum. Gitmek istiyorum diye bizimle bir görüşme yapmadı. Bu saatten sonra ne Galatasaray’dan ne de Tudor tarafından hiç kimse ile görüşmem. Eğer biz hocadan memnun kalmayıp ayrılalım dersek 150 bin euro, eğer hoca derse ben analaşmıyorum ayrılmak istiyorum dediğinde de 150 bin euro ödeyecekti. Bu sanki futbolcu transfer bedeli gibi görünmesinden üzülüyorum” dedi.