”Yeni yönetimden Gülen’ in iadesini istiyoruz”

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında konuştu. Başbakan Yıldırım grup toplantısında yaptığı konuşmada, “Terör örgütleri hep beraber koro halinde ‘hayır’ propagandası yapıyorsa, bunun ülkemiz, milletimiz, vatandaşımız için bir işareti var. Vatandaş, hangi tercihini yapacaksa gidip yapacak. Terör örgütlerinin ‘hayır’ dediği yerde benim vatandaşlarım aynı safta olmayacaktır” dedi.
BU ANAYASA 1982 MODEL! HAYIR’CILAR DİYOR Kİ…”

Değerli yol arkadaşlarım kadirşinas milletim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Ak Parti Türkiye’nin her köşesinde bacası tüten bir siyaset ocağıdır. Bunun için geçtiğimiz hafta ilçe başkanları ile bir araya geldik. Daha sonra belediye başkanlarımızla istişare toplantısı yaptık. Bugün istikrarlı bir Türkiye var. Bu anayasa 1982 model. Hayır’cılar diyor ki bir ittirirsek belki çalışır. Milletimiz 16 Nisan’da darbe ürünü bu anayasayı değiştirecek. Vatandaş o gün ne diyecek? Vesayetin her türlüsüne dur demek için, Milletin üstünde bir güç kabul edilmemesi için, Bağımsız yargı için, Gençlerin siyasete atılması için, Etkili demokrasi için, Kutuplaşma değil kucaklaşma için EVET! Görüyorsunuz evet diyecek o kadar çok sebep var ki! Evet’te bereket var. Vatandaş ne istediğini de ne yapacağını da biliyor. 16 Nisan’a kadar sahalardayız gençler! Hazır mısınız? Evet.

“PKK, FETÖ, DEAŞ, HDP HAYIR DİYOR”

Milletin aklını yalanlarla, dolanlarla, safsatalarla dolandırmaya çalışanlar yine başarılı olamamış. Vatandaş ne istediğini ne yapacağını biliyor. 16 Nisan’a kadar sahalardayız gençler! Hazır mısınız? Tüm teşkilatlarımızla il il, ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle gezip Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatacağız. İnanıyorum ve eminim ki, milletimiz 2007’de başlattığı bu demokratik süreci 16 Nisan’da taçlandıracak. PKK, FETÖ, DEAŞ, HDP hayır diyor! Bunlardan ses çıkmıyor, CHP niye böyle konuşuyorsun? Vatandaşımızın kararı karşısında boynumuz kıldan ince. Terör örgütleri koro halinde hayır propagandası yapıyorsa bu durumun vatandaşımız için bir işareti var. Terör örgütlerinin hayır dediği yerde benim vatandaşlarım onlarla aynı safta olmayacaktır. Terör örgütü ülkemizin de milletimizin de bayrağımızın da toprağımızın da düşmanıdır.
“EL BAB KONTROL ALTINA ALINDI”

Türkiye topraklarının ötesinde de ulusal güvenliğimizi sağlamak için Fırat Kalkanı harekatımız da devam ediyor. Bu mücadeleden sonra elhamdülillah Bab’da kontrol altına alındı. Amacımız terör koridorlarının önüne geçmek. Tedbiri asla elden bırakmayacağız. Tedbiri elden bırakmadığımız bir diğer husus da FETÖ! Bu katil güruh takibimizde. Kamuda arındırmalar devam ediyor. Diyelim ki atılanlar kendilerine haksızlık yapıldığını düşünüyor. KHK ile yeniden değerlendirme mekanizmasını hayata geçirdik. 7 üyeden oluşacak idare adına itirazlar incelenip karara bağlanacak.

“YENİ YÖNETİMDEN GÜLEN’İN İADESİ İÇİN ADIMLARINI BEKLİYORUZ”

FETÖ elebaşının iadesi için girişimlerimiz devam ediyor. Türkiye’de yaşanmış bir katliamın birinci derecede sorumlusu ABD’de bir çiftlikte keyif içinde yaşayamaz. Bu kabul edilemez. Bu darbe girişiminin azmettiricisinin Gülen olduğunu ABD’li makamlara ilettik. Kanıtları teslime ettik. Yeni yönetimle görüşmelerimiz devam ediyor. Adımlarını bekliyoruz.