CHP li Milletvekiline SATIRLI saldırı

CHP Kayseri Milletvekili, Dr. Çetin Arık, bugün Kayseri Talas’ta 16 Nisan referandum çalışmaları sırasında satırlı saldırıya uğradı.CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, referandum çalışması sırasında satırlı saldırıya uğradı.

Kayseri Talas’da referandum çalışmaları sırasında satırlı saldırıya uğrayan Arık, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Esnaf ziyareti yapıyordum. Bir akvaryumcu arkadaşa girdik. Kolay gelsin dedik. Hayırlı işler dedik. Hakaret etti, küfür etti, “sizi keseceğim” dedi, arkadan satır aldı, geldi.

Toplum çok gerildi. Üzücü bir durum. Ucuz atlattık.

Esnafı tanımadığını ifade eden Arık, “Tanımıyorum. Tesadüfen girdiğim bir dükkan. Dükkan sahibi. Hiçbirimizde bir şey yok. Esnaf da geldi müdahale etti. Yara almadık” dedi. Olayı anlatan Milletvekili Arık” Siz terörü PKK yı FETÖ yü destekliyorsunuz,Vatan Hainisiniz diye üzerime satırla yürüdü” dedi.

A.A.’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sinkaflı küfürler savurduğunu ileri süren partililer ise “Kendisini saygılı olması konusunda uyardık” dediler.

“Ben size gösteririm” deyip A.A.’nın eline büyükçe bir bıçak alarak Arık’a saldırmak istediğini söyleyen partililer, araya İlçe Başkanı Yalçın Maden ve danışmanların girerek saldırganı durdurduğunu belirtti.

Bıçakla saldırdığı iddia edilen A.A. ile Milletvekili Çetin Arık ve CHP ilçe yöneticileri Talas Emniyet Müdürlüğünde olayla ilgili ifade vererek şahıs hakkında şikayetçi oldular.