(TÜSİAV) Verimlilik ödülleri dağıtıldı

Rektör Prof. Dr. İbiş,Y.Mahalle Belediye Başkanı

Yaşar ve ASO Başkanı Özdebir’e, TÜSİAV’dan ödül…

Haber:Halim UTLU
Veli SARITOPRAK liderliğindeki Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Verimlilik Platformu tarafından geleneksel olarak düzenlenen 2017 “Verimlilik Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül törenine, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, iş adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.
Sivil toplum kuruluşlarının başkanları, gazeteciler ve bilim adamlarından oluşan ödül jürisi, ödül alacakların isimlerini belirledi. TÜSİAV Başkan Vekili Yılmaz DOĞAN ile TÜSİAV Verimlilik Platformu Başkanı Kutlu TAMAY’ın ortak basın açıklaması ile söz konusu isimler, geçen hafta yazılı ve görsel basına duyurulmuştu.
Sarıtoprak ve Tamay, ev sahipliği yaptı
Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Toplantı Salonu’nda düzenlenen geceye, sanayi,siyaset,medya ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı Verimlilik Platformu’nun 2017 yılı En Verimliler Ödülleri için TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak ve TÜSİAV Verimlilik Platformu Başkanı Kutlu Tamay’ın ev sahipliğinde düzenlenen gecede;en verimli sağlık kuruluşundan, en verimli işadamına ve işkadınına, en verimli eğitim kurumundan, en verimli sivil toplum kuruluşuna, en verimli erkek ve kadın işçiye kadar yılın en verimlileri ödülleri ile buluştu.
“En Verimli Eğitim Kurumu”Ödülü, Rektör Prof. Dr. İbiş’e
“En Verimli Eğitim Kurumu” Ödülüne layık görülen Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’e, TÜSİAV adına ödülünü Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar verdi.”Veli Sarıtoprak Özel Ödülüne” layık görülen isim ise Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar oldu.Ödülünü alan Başkan Yaşar, “Verimlilik önemli. Artık ülkeler de, şirketler de, aileler de kaynakları zor buluyor. Kaynaklarını verimli kullanan devletler, şirketler, hatta belediyeler ayakta kalacaktır.
Lokman Ertürk’e,“Veli Sarıtoprak Verimlilik Özel Ödülü”
Her vatandaşımızın yaşamaktan mutlu olduğu bir kenti oluşturmak için, 8 senedir çalışıyoruz. Her kuruşu harcarken halkın menfaatini düşündüm. Buna büyük özen gösteriyorum.” dedi.
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ödül töreni kapsamında “Veli Sarıtoprak Verimlilik Özel Ödülü”ne layık görüldü. Başkan Ertürk, ödülünü TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Özgür Savaş Özüdoğru ve Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Başkanı Eda Ersoy’un elinden aldı.
En Verimli Sağlık Kuruluşu ödülü Güven Hastanesi’ne
En Verimli Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü TİSK Genel Sekreteri Bülent PİRLER’e,En Verimli Sağlık Kuruluşu ödülü Güven Hastanesi’ne, En Verimli İşadamı Ödülü E-BERK A.Ş Özgür Savaş Özüdoğru’ya,En Verimli İşkadını ödülü SOLİTA GÜZELLİK İpek Tansel Uzunyol’a, En Verimli Firma ödülü ISISO Osman Zeki SIRCAN’a, En Verimli Profesyonel Yönetici Ödülü SAMSUNG Erdem ERKUL’a, En Verimli Denetim Firması ödülü Serkan Kumdakçı’ya, En Verimli Erkek İşçi ödülü YENER SAN LTD. ŞTİ Yusuf SOLLAR’a, En Verimli Kadın İşçi Ödülü YENER SAN. LTD.ŞTİ Elif BİNGÖL’e verilirken,
En Verimli Yerel Gazete; ‘’Haber Vaktim Gazetesi’’ Osman AKDOĞAN
HHB EXPO Şule DAYANGAÇ, ASO Başkanı Nurettin ÖZDEBİR, Cumhurbaşkanlığı Harekat Merkezi Sanayi Bakanlığı temsilcisi Dursun BALKAN, HHB EXPO Şule DAYANGAÇ ve Dentafine – Dr. Semih Süreyya YAZICI ise ‘’Veli SARITOPRAK Özel Ödülüne’’layık görülen isimler oldu.
Medya alanında ise;ödüller şöyle belirlendi;
En Verimli; ‘’PR Ajansı’’ CAB Medya Cengiz URAL, En Verimli Ticari Haber Gazetesi;‘’Ticari Hayat Gazetesi’’ Mehmet GÖKTÜRK, En Verimli ‘’Sosyal Haber Ağı’’; Businessankara.com Tolga ÖZEK, En Verimli Yerel Gazete; ‘’Haber Vaktim Gazetesi’’ Osman AKDOĞAN.