BOLLYWOOD TÜM İHTİŞAMIYLA TÜRKİYE’DE…

BOLLYWOOD TÜM İHTİŞAMIYLA TÜRKİYE’DE… NAVDHARA INDIA DANCE THEATRE MUHTEŞEM GÖSTERİLERİ “BOLLYWOOD GEÇİDİ” (A PASSAGE TO BOLLYWOOD) İLE TÜRKİYE’DE İLK KEZ SEZON KAPANIŞ GÖSTERİSİYLE 23 MAYIS’TA İŞ SANAT’TA, 25 MAYIS’TA 16.MERSİN ULUSLARARASI MÜZİK FESTİVALİ’NDE!

Rengârenk ve gösterişli kostümleri, ritmik dansları, nağmeli müzikleriyle otantik Hint kültürünü sahnelere taşıyan A Passage to Bollywood gösterisi, koreograf Ashley Lobo’nun liderliğinde, 22 genç ve yetenekli dansçıdan oluşan Bombaylı çağdaş dans topluluğu Navdhara India Dance Theatre tarafından sahneleniyor.

Batı dansının fiziksel metodolojileri ile Hindistan’ın manevi felsefelerini ve dansını birleştiren yenilikçi dans topluluğu Navdhara India Dance Theatre, gösterilerinde basitlik ve iletişime odaklanıyor. Evrensel beden dilinin gücüne inanan topluluğun bütün dansçıları son derece hakim oldukları Batılı dans tekniğini, yoga, meditasyon hareketleri ve Hint klasik ve halk dansları gibi yerli değerlerle birleştirilerek benzersiz bir karışım oluşturuyorlar.

Navdhara India Dance Theatre’ın, hem eski klasik hem de yeni Bollywood şarkıları eşliğinde, dram, aksiyon, romantizm ve dansı içinde barındıran bu özel gösterisi, her şeyiyle, tam bir Bollywood geçidi!

Gösteri Mumbai’ye hareket edip hayalini takip eden genç bir köy çocuğunun Mumbai’deki yolculuğunu ve rüyalarındaki kadınla zamanla kurduğu ilişkiyi anlatıyor.

Klasik bir Bollywood sevgi ve dostluk hikayesinden yola çıkan gösteri, geleneksel Hint gelenekleri ve enerjik dans figürleri ile tasvir edilen Hindistan’ın gerçek canlılığını ve büyüsünü hayata geçiriyor.

Navdhara India Dance Theatre muhteşem gösterileri Bollywood Geçidi (A Passage To Bollywood) ile 23 Mayıs’ta Türkiye’de ilk kez sezon kapanış gösterisiyle İş Sanat ve 25 Mayıs’ta 16.Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Cumhuriyet Salonu’nda!

23 MAYIS 2017 – 20:30 – İŞ SANAT – İSTANBUL

25 MAYIS 2017 – 20:00 – YENİŞEHİR BELEDİYESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ CUMHURİYET SALONU