Galatasaray:2-Osmanlıspor:0

Galatasaray, Osmanlıspor engelini 2-0’la geçti. Sarı Kırmızılar’ı galibiyete taşıyan goller, Wesley Sneijder ve Sinan Gümüş’ten geldi. Bu sonucun ardından puanını 58 yapan Galatasaray, Trabzonspor, Medipol Başakşehir maçında puan kaybetse de Avrupa kupalarına katılmayı garantileyecek.

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon hayal kırıklığı yaratan ve tek hedefi Avrupa kupaları kalan Galatasaray, Osmanlıspor’u 2-0 yendi.Sarı Kırmızıllar, 24. dakikada Wesley Sneijder ve 35. dakikada Sinan Gümüş’ün golleriyle sonuca gitti.

Sarı Kırmızılılar’da, Tolga Ciğerci’nin 81. dakikadaki kafa şutu direkten döndü; 90+3’te Garry Rodrigues, karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Karcemarskas’a takıldı. 58 ve 72. dakikalarda Osmanlıspor, mutlak gol pozisyonlarında Muslera’ya takıldı.
Bu galibiyetiyle puanını 58 yapan Galatasaray, Avrupa Kupaları’na katılmayı büyük oranda garantiledi. Trabzonspor, Medipol Başakşehir maçında puan kaybederse Sarı Kırmızılılar, Avrupa biletini alacak. Trabzonspor, Başakşehir maçından galip ayrıldığı takdirde, Galatasaray kalan 2 haftada 1 puan dahi alsa Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazanacak.