Bahçeli:Adalete kıymayın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada:Ne kadar inkar edilse de algılar ne denli denetim altında tutulmaya ve yönlendirilmeye uğraşılsa da FETÖ’nün kalıntıları faal, hücreleri aktiftir”dedi
MHP Lideri Bahçeli, yaptığı konuşmada, 8 Haziran’da TBMM’de onaylanan mezkur anlaşmayla, Katar’ın askeri kurumların modernizasyonu, askeri eğitim ve öğretim alanında iş birliğinin çeşitlendirilmesi, iki ülkenin birlikte çalışabilirlik ve eşgüdümün artırılarak bölgesel ve küresel barış ve istikrara katkı sağlanmasının amaçlandığını ifade etti.

Fren tutmayan bazı şuur ve akıl yoksunlarının, Mehmetçik’e “lejyoner” diyecek kadar çıldırdıklarını belirten Bahçeli, “Türk askerine ‘lejyoner’ demek bühtan olması şöyle dursun, su katılmamış bir alçaklık, ayağımızın altında çiğnediğimiz isnattır. Türk düşmanlarına paralı gece bekçiliği, kiralık kalem nöbetçiliği, tasmalı siyasi sözcülük yapanların Mehmetlerimizin haysiyetiyle oynaması utanmazlığın daniskası, ahlaksızlığın dik alasıdır” dedi.
”ARKASI SAĞLAMMIŞ ONUN DAMADI BUNUN AKRABASIYMIŞ DİYEREK…”
Arkası sağlammış onun damadı bunun akrabasıymış diyerek hiçbir suçlunun adalete kıymasına izin veremeyiz vermemeliyiz. Yok hastaymış adresi belliymiş bahaneleriyle tutuklanıp serbest bırakılanlar millet vicdanını sızlatmaktadır. Hukuk herkese lazımdır.
AYBÜKE ÖĞRETMENİN TERÖR SALDIRISINDA HAYATINI KAYBETMESİ

Batman Kozluk’ta körpe bir fidan olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın terörün hedefi olmuştur. Milyonlar Aybüke’yi konuşmuş onunla birlikte diğer şehitlerimize yanmıştır ağıtlar yakmıştır. Çok sevdiği müzik notaları öksüz sınıfı kimsesiz kalmıştır.
KUZEY IRAK’TAKİ REFERANDUM KARARI

Barzani 25 Eylül’de bağımsızlık referandumu yapacakmış Türkmen yurtlarına göz dikmiş. Bunların hepsi fasa fisodur fuzuli ve bayat laf enflasyonudur. Aç tavuk kendini darı ambarında sanacaktır. Türkiye Cumhuriyeti kapısını önünde gecekondu yapmaya kalkanları hizaya getirip şehitlerimizin emanetini korumaya mecburdur. Barzani ateşle oynamaya meraklıysa cayır cayır yanmasının önünü açmak Türk devletinin beka meselesidir. Erbil oradaysa Ankara burada.
”HAKKARİ İL KALMALI, ŞIRNAK İL KALMALI”
MHP grubunu şereflendiren Şırnak ve Hakkari halkımızın temsilcilerini saygıyla kucaklıyorum. 35 milletvekilimiz var alayı yanınızda. Hakkari il kalmalı Şırnak il kalmalı başka nereye yapıyorsanız yapın o sizin bileceğiniz iştir.”