SELVİ KILIÇDAROĞLU İFTAR ÇADIRINDA

-SELVİ KILIÇDAROĞLU İFTAR ÇADIRINDA ÇANKAYALILARLA BULUŞTU

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Cebeci’de kurulan iftar çadırında vatandaşları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’yla birlikte ağırladı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan sofralarında vatandaşlarla buluşan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Cebeci’de kurulan çadırda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’yla birlikte iftar yaptı.

İftara gelen vatandaşlara yemek servisi yapıp sohbet de eden Başkan Taşdelen, konukları Kılıçdaroğlu ile birlikte ağırlamaktan onur duyduğunu belirtti. Ramazan’ın birliğin, beraberliğin, kardeşliğin adı olduğunu vurgulayan Taşdelen, “Çankaya Belediyesi olarak inancı, kökeni, yaşam biçimi ne olursa olsun tüm Çankayalılara hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Taşdelen, Ramazan ayının mübarek olması dileğinde de bulundu.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftara, Alper Taşdelen’in eşi Kezban Taşdelen ile Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcıları Gülsün Bor Güner ve Yasemin Asil de katıldı.

ÇADIRLAR 5 FARKLI BÖLGEDE
Çankaya Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün 4 bin 500 kişiye iftar yemeği vermek üzere Cebeci, Türközü, Öveçler, Esat ve Cevizlidere’de çadır kurdu. 2014 yılından bu yana 430 bin Çankayalıyı aynı sofrada buluşturan Çankaya Belediyesi bu yıl 135 bin kişiye ulaşmayı hedefliyor.