Yine TERÖR, yine Londra !

İngiltere Manchester saldırısının ardından bu kez başkentin merkezindeki Londra köprüsünde başlayan terör dalgasıyla sarsıldı. Hızla giden bir minibüs yayaları ezerek geçti. Teröristler, minibüsten indikten sonra bu kez bıçaklarla insanlarla saldırmaya başladı. Köprüden 500 metre uzaktaki Borough Market dehşetin başka bir adresi oldu. Bir saldırı haberi de güneydeki Vauxhall bölgesinden geldi. İngiliz polisi terör saldırısının 3 failinin vurularak öldürüldüğünü, saldırılarda bu kişiler dışında en az 6 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.
Polisten yapılan açıklamada, Londra Köprüsü ve yakınındaki Borough Pazarı’nda dün gece yerel saatle 22.00 civarında yaşanan saldırılarda en az 6 kişinin hayatını kaybettiği, saldırıyı düzenleyen 3 erkeğin vurularak öldürüldüğü bildirildi.

Açıklamada, köprü üzerinde yayaları ezen minibüsün daha sonra köprünün güney ucunda bulunan Borough Pazarına yöneldiği, burada araçtan çıkan 3 saldırganın çevrede bulunanları bıçakladığı ifade edildi. Saldırılarda yaralananlar arasında bir de polisin bulunduğu belirtildi.