Fenerbahçe nihayet:2-1

Süper Lig’e Göztepe ve Trabzonspor beraberlikleriyle başlayarak taraftarlarını üzen Fenerbahçe, ligin 3. haftasında Gençlerbirliği karşısında ilk 3 puanını hanesine yazdırdı. Halil İbrahim’in kendi kalesine ve Ozan Tufan’ın attığı gollerle ilk galibiyetine ulaşan Fenerbahçe 5 puana ulaştı.
Spor Toto Süper Lig’in üçüncü haftasında Fenerbahçe, Başkent’te Gençlerbirliği’ne konuk oldu. UEFA Avrupa Ligi’ne veda ettikten sonra çalkantılı bir sürece giren ve milli maç arasına moralli girmeyi hedefleyen sarı-lacivertliler müsabakadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.
Fenerbahçe 20’de Halil İbrahim’in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi 37’de Ahmet Oğuz’un penaltıdan attığı golle skoru eşitlerken ilk yarı bu skorla bitti. Spor Toto Süper Lig’in üçüncü haftasında Fenerbahçe, Başkent’te Gençlerbirliği’ne konuk oldu. UEFA Avrupa Ligi’ne veda ettikten sonra çalkantılı bir sürece giren ve milli maç arasına moralli girmeyi hedefleyen sarı-lacivertliler müsabakadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe 20’de Halil İbrahim’in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi 37’de Ahmet Oğuz’un penaltıdan attığı golle skoru eşitlerken ilk yarı bu skorla bitti.Spor Toto Süper Lig’in üçüncü haftasında Fenerbahçe, Başkent’te Gençlerbirliği’ne konuk oldu. UEFA Avrupa Ligi’ne veda ettikten sonra çalkantılı bir sürece giren ve milli maç arasına moralli girmeyi hedefleyen sarı-lacivertliler müsabakadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.