Taşdelen ,Çankaya’da yatırımları yerinde inceliyor

YATIRIMLARIN MİMARINDAN YERİNDE DENETİM

Çankaya’da gerçekleştirdiği yatırımlarla adından söz ettiren genç Başkan Alper Taşdelen, ilçenin çehresini değiştiren yeni yatırımları yerinde denetledi.

Alper Taşdelen: “Son 10 ayda 26 eseri halkımızın hizmetine sunduk. 20 eseri de bu yıl sonuna kadar Çankayalılara kazandırmış olacağız”

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, birçoğu ilk olma özelliği taşıyan ve tamamlandığında ilçeye yeni bir kimlik kazandıracak yatırımları yerinde denetlerken inşaatlar hakkında da yetkililerden bilgi aldı.
Göreve geldiği günden bu yana Çankaya Evlerinden gündüz bakımevlerine, Baharevlerinden parklara kadar Çankayalıların sosyo kültürel anlamda yararlanabilecekleri yapıları kazandıran Taşdelen, yeni yatırımların müjdesini de verdi. İnşaatları devam eden ve açıldıklarında Çankayalılara yeni yaşam alanları kazandıracak 3 Çankaya Evi, 2 gündüz bakımevi, 1 kültür merkezi, 1 park ve 1 yüzme havuzundaki çalışmaları bizzat yerinde denetleyen Taşdelen, ilçenin dört bir yanında devam eden çalışmalardan memnun kaldı.
Başkan Bölge Gezisi_Masal Kalesi Gündüz Bakımevi (18)
Mutlukent, Bilkent ve 100. Yıl Çankaya Evleri ile Masal Kalesi, Ayşe Serim Gündüz Bakımevi inşaatlarının yanı sıra Zülfü Livaneli Kültür Merkezi ile Lozanpark’ta yapımı devam eden sosyal tesis ve Birlik Yüzme Havuzundaki çalışmaları denetleyen Taşdelen, işçilerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi.

BU YIL YİNE AÇILIŞLAR YILI OLACAK
Çankaya’nın en güzel arazilerini ranta değil halka tahsis ettiklerini ve çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Son 10 ay içerisinde 19 parkın açılışını yaptık. Hali hazırda yapımı devam eden Lozanpark, Kurtuluş Savaşı Parkı ve İlhan Cavcav Parklarını da bu yıl halkımızın hizmetine sunacağız. Türkiye’nin en büyük ilçesi konumundaki Çankayamız’a son 10 ayda Yılmaz Güney Sahnesi, öğrenci yurdu, 3 Çankaya Evi, bir kreş ve kent meydanı niteliğinde bir pazaryeri gibi 7 kalıcı eser kazandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Halen 22 eserin yapımına devam ediyoruz. Bu 22 eserin 20’sini bu yıl bitmeden Çankayalılara kazandıracağız. En kıymetli hazinemiz dediğimiz ve yapımı süren Atatürk Kültür Merkezi ile Çankaya Belediyesi Sosyal Tesisleri’nin açılışlarını ise daha ileri tarihte gerçekleştireceğiz. Bunların yanında Karapınar Yüzme Havuzu ile Huzur Pazaryerinin temelini de atacağız. Özetle son 10 ayda 26 eseri halkımızın hizmetine sunduk. 20 eseri de bu yılsonuna kadar Çankayalılara kazandırmış olacağız” diye konuştu.