Galatasaray Gomis’le güldü:2-0

Gomis atıyor Aslan kükrüyor! Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa’yı konuk eden Galatasaray, rakibini Gomis’in golleriyle 2-0 mağlup ederek 4. galibiyetini aldı. 5. maçında 7. golünü atan Gomis ise takımını sırtlamaya devam ediyor.Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan ancak geçtiğimiz hafta Antalya deplasmanında 2 puan bırak Galatasaray, ligin 5. haftasında Kasımpaşa’yı konuk etti.
Türk Telekom Stadı’nda oynanan zorlu mücadeleyi Galatasaray, Fransız yıldızı Gomis attığı gollerle 2-0 kazandı. Ligdeki 5. maçında 7. golüne imza atan Gomis iyi performansıyla takımını sırtlamaya devam etti.

Galatasaray-Kasımpaşa maçının ilk yarısı Gomis’in 44. dakikada attığı gol sonrası sarı-kırmızılı takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Zevkli bir mücadeleye sahne olan ikinci devrede ise sahneye yine Gomis çıktı. Fransız yıldız 79. dakikada farkı 2’ye çıkaran golü kaydetti. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca Galatasaray sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından 5. maçta 4. galibiyetini alan Galatasaray puanını 13’e çıkarırken Kasımpaşa ise 7 puanda kaldı.(NTV spor.com)