MANOLO CARRASCO 1 KASIM’DA ANTALYA’DA!

MANOLO CARRASCO 18.ULUSLARARASI ANTALYA PİYANO FESTİVALİ KAPSAMINDA “İSPANYA’DAN SESLER” (SOUNDS FROM SPAIN)GÖSTERİSİ İLE 1 KASIM’DA ANTALYA’DA!

“Real Escuela Andaluza de Arte Ecuestre” ve İspanya’daki terörizmin kurbanlarına adanmış “Anthem Por Ellos”un müzik yazarı Manolo, İspanya’da 33, farklı diğer ülkelerde ise 20 albüm yayınlamış bir piyano dehası. Sanatçı 2015 yılında, Moskova’nın Kızıl Meydan ve Kremlin Sarayı’nda performans sergileyen ilk İspanyol unvanını almıştır.

Orkestra şefliği hakkında da geniş bir bilgiye sahip olan Manolo Carrasco, ilk kez 19 yaşında kendi albümü “Sueños de Juventud”un kayıtları sırasında Londra Kraliyet Filarmoni Orkestrası’nda şeflik yapmıştır.

5 kıtada binlerce konser veren Carrasco, Besteci, piyanist, orkestra şefliğinin yanı sıra yaptığı bestelerle de İspanya ve Fransa’da piyano dalında birçok ödüle layık görülmüştür.

‘Sounds From Spain’ ile dünyaca ünlü Francisco Tárrega, Enrique Granados, Isaac Albéniz, Manuel de Falla, Luigi Bocherini, Georges Bizet and Antonio Soler gibi isimlerin eserleri ile 19.yüzyıldan günümüze Flamenko ve Klasik müziğin en iyi örneklerini sunan Carrasco’ya, konser boyunca 6 Flamenko dansçısı ve 7 müzisyen eşlik ediyor.

Carrasco 18. Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında 1 Kasım’da yepyeni gösterisi “Sounds From Spain” ile Antalya’da dinleyicileri ile buluşacak.

1 KASIM 2017 – 20.30– ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ