ARIADNA CASTELLANOS 17 KASIM’DA ANTALYA da

MÜZİSYEN, PİYANİST, BESTECİ VE DAHA FAZLASI… ARIADNA CASTELLANOS SON ALBÜMÜ MJU:ZIK’İN DÜNYA TURNESİ KAPSAMINDA 17 KASIM’DA 18.ULUSLARARASI ANTALYA PİYANO FESTİVALİ’NDE!

“İspanyol Müziğinin Yeni Umudu”… Harper’s Bazaar

İspanyol piyanist ve besteci Ariadna Castellanos, piyanodaki virtüözlüğü, yaratıcılığı, farklı stilleri bir arada sunabilen çeşitliliği ile kendi jenerasyonunun en önemli müzisyenlerinden biri olarak tanımlanıyor.

İlk albümü F.Black and White ile yılın en iyi prodüksiyonu dalında Latin Grammy adayı olan sanatçı, 2016’da piyano ve elektronik müziği bir arada sunduğu ikinci albümü MJU:ZIK ile İspanya listelerinde uzun süre üst sıralarda yer aldı.

İngiltere Guildhall School of Music ve Amerika Berklee College of Music okullarından mezun olan Ariadna Castellanos, bu okullarda Presidental Scholarship (Cumhurbaşkanlığı bursu) ile okumuş ve buna layık görülen tek İspanyol sanatçı olmuştur.

Flamenko ve cazı birleştirerek klasik teknik ile doğaçlamayı bir arada sunduğu yeni bir stil oluşturan Castellanos, dünyanın birçok yerinde Paco de Lucia, Paquito de Ribera, Michael Camilo, Richard Bona, Herbie Hancock gibi birçok sanatçı ile aynı sahneyi paylaştı.

Alejandro Sanz, Nach ve Pepe de Lucia ile kaydettiği şarkıların dışında birçok film müziğinde de yer alan sanatçı, genç yaşına rağmen günümüzde gelecek vaat eden en önemli müzisyenlerden biri.

Ariadna Castellanos, son albümü MJU:ZIK ile 17 Kasım’da 18.Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında Antalya Kültür Merkezi’nde.

17 Kasım 2017, Saat 20.30– ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ