EREĞLİ’DE ASIM TAZEGÜL KURUCU İLÇE BAŞKANI OLDU

Meral Akşener liderliğinde 25 Ekim 2017 tarihinde kurulan İYİ Parti yurt genelinde 80’e yakın ilde örgütlenmesini tamamlayarak Türk Siyasi hayatında inanılmaz bir rekora imza attı.

Meral Akşener liderliğinde 25 Ekim 2017 tarihinde kurulan İYİ Parti yurt genelinde 80’e yakın ilde örgütlenmesini tamamlayarak Türk Siyasi hayatında inanılmaz bir rekora imza attı.

Bir süre önce Zonguldak İl Başkanlığı görevine kurucu il Başkanı olarak atanan Zonguldak’ın genç ve başarıl işadamlarından Ragıp Bayraktar da kısa zaman dilimi içerisinde Alaplı, Çaycuma, Gökçebey ve Ereğli ilçelerinde kurucu ilçe başkanlarının atamasını gerçekleştirdi.

EREĞLİ’DE ASIM TAZEGÜL KURUCU İLÇE BAŞKANI

Öte yandan; Karadeniz Ereğli ilçesinin sevilen, sayılan başarılı işadamlarından Kdz.Eteğli Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Grubu üyesi Asım Tazegül bugün Kdz.Ereğli kurucu ilçe başkanlığına getirildi. Asım Tazegül sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bu göreve getirildiğini duyurdu. Asım Tazegül, daha önce MHP Zonguldak İl Başkan Yardımcılığı ve MHP Kurultay delegeliği görevini sürdürmekteydi. Meral Akşener’in İY Parti’yi kurma hazırlıkları sürecinde Akşener ekibinde yer almak için bu görevlerinden ve MHP’den de istifa eden Asım Tazegül’ün İYİ Parti Kdz.Ereğli ilçe teşkilatının kurucu yönetimini oluşturma çalışmalarına başlaması bekleniyor.

İşte o paylaşım;

“İYİ Parti Zonguldak Kurucu İl Başkanımız Ragıp Bayraktar tarafından bugün itibariyle Kdz Ereğli İYİ Parti kurucu ilçe başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. TÜRKİYE İYİ olacak, ZONGULDAK İYİ olacak, Kdz. EREĞLİ İYİ olacak . Allah yâr ve yardımcımız olsun.”

KUZU VE MÜFTÜOĞLU İL YÖNETİMİNDE

Haber merkezimize güvenilir kaynaklardan ulaşan bilgilere göre; Karadeniz Ereğli ilçesinden Sertan Kuzu ve Batu Müftüoğlu’nun İYİ Parti Zonguldak il yönetiminde kurucu üye olarak yer alması bekliyor.

Haber :