…Ve TUDOR gönderildi

Galatasaray, son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından geleceği tartışma konusu olan Teknik Direktör Igor Tudor ile yolların ayrıldığını açıklandı.
Ligde son 7 haftada oynadığı mücadelelerde 4 mağlubiyet alan Galatasaray’da Teknik Direktör Igor Tudor ile yolların ayrılmasıiçin uzun süredir yönetime baskı vardı. , Süper ligin 16. haftasında deplasmanda Malatyaspor’a 2-1 mağlup olarak liderliği Başakşehir’e kaptıran ve bunun yanında sarı-kırmızılı taraftarların da tepkisiyle karşılaşan Tudor’un görevine yönetim tarafından son verildi.
Başkan Özbek Yeni Malatya yenilgisi sonrası istifaya çağrılan Tudor için sakin kafayla karar vermek istiyordu. Ancak, yöneticilerden ve camiadan gelen, ‘Onunla daha fazla devam etmemeliyiz’ baskıları üzerine dün sabaha karşı görevine son verme kararı aldı.
DURSUN ÖZBEK, 32 AYDA 4. KEZ HOCA DEĞİŞTİRDİ

– Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 32’nci ayına giren görev süresinde 4’üncü kez teknik direktör değişikliği yaptı. 23 Mayıs 2015’te başkanlığa seçilen Özbek, 18 Kasım 2015’te Hamza Hamzaoğlu’nun görevine son verdi. 11.5 ay çalışan Hamzaoğlu’nun ardından getirilen Mustafa Denizli 3, Jan Olde Riekerink 11, Igor Tudor da 10 ay görev yaptı.