“SEN BENİ BOŞ VER”

NEJAT ÇARKACI

“SEN BENİ BOŞ VER”

Nejat Çarkacı, 2016 yılında çıkardığı projesi “Sevda Yorgunu” ile 2017 yılında çıkardığı teklileri “Varsın Ayrılık Olsun” ve “Akasya Kokulu Yarim 2017” şarkılarıyla müzik kariyerine devam ederken 2018 Şubat’ında yeni şarkısı “Sen Beni Boş Ver”i DMC etiketiyle yayımlıyor.

Bugüne kadar yorumculuğunun yanı sıra söz yazarı ve besteci olarak da çok sayıda başarılı işe imza atan Nejat Çarkacı’nın “Alma Ahımı”, “Özledim”, “Sevda Yorgunu”, “Güllerim Solmasın” gibi 90’lardan bugüne gelen birçok popüler şarkısı bulunuyor.

Nejat Çarkacı ve Ali Tolga Demirtaş İş Birliği “Sen Beni Boş Ver”de de Devam Ediyor.

Nejat Çarkacı’nın yeni teklisi “Sen Beni Boş Ver”in söz ve bestesi kendisine, düzenlemesi ise yeni nesilin başarılı aranjörlerinden Ali Tolga Demirtaş’a ait. Daha önce de birlikte çalışan Çarkacı ve Demirtaş, “Sen Beni Boşver”in kayıtlarını Lonca OnAir ve BahçeKat Stüdyoları’nda gerçekleştirdi. Genel temasıyla bir ayrılık hikayesindeki duygu geçişlerini anlatan “Sen Beni Boş Ver”, değerli müzisyenlerin dokunuşları ile hayat buldu. Nejat Çarkacı; “ İş hayatına dalıp, uzun bir süre müziğe ara verdikten sonra dinleyicilerime onlardan bir daha uzak kalmayacağım konusunda söz verdim.Ardından da bana inanan, yaptığım müziği seven yol arkadaşları buldum. Birlikte bestelerimi düşündük, birçok şey çizdik, karaladık, denedik. Kısacası birlikte mutfağa girdik ve içimdeki saklı kalan tarifleri birlikte pişirdik. Olgunlaşanları da zamanı geldikçe müzikseverlere sunuyoruz. Heyecanımızı paylaşmaları dileğiyle.” diyerek üretim sürecini dile getirdi.

Nejat Çarkacı “Sen Beni Boş Ver”in fotoğrafları için Özgür Yüksel stil danışmanlığında Zeynel Abidin Ağgül’ün objektifine poz verdi. Şehirli, dinamik ve cool tarzıyla dikkat çeken Nejat Çarkacı ve Zeynel Abidin, birbirinden çarpıcı fotoğraflara imza attı. Nejat Çarkacı şarkının video klibinde ise yönetmen Tülay İbak ile çalıştı.