Beşiktaş tan Şampiyonlar ligine buruk veda….

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Bayern Münih’e deplasmanda 5-0 yenilen Beşiktaş, Vodafone Park’ta rövanş maçına çıktı. Siyah beyazlılar, Bayern Münih’e 3-1 yenilerek Devler Ligi’ne veda etti.

Kadroda rotasyon yaparak maça çıkan Beşiktaş, Almanya’da 5-0 kaybettiği maçın rövanşında sahasında Bayern Münih’i konuk etti.

Vodafone Park oynanan mücadeleyi Bayern Münih 3-1 kazandı. Bu sonuçla Alman temsilcisi adını çeyrek finale yazdırırken Beşiktaş, Devler Ligi’ne veda etti.

Bayern Münih’in gollerini Alcantara, Gökhan Gönül (kk) ve Sandro Wagner kaydederken temsilcimiz Beşiktaş’ın tek sayısı ise Vagner Love’dan geldi.
ŞENOL GÜNEŞ:HEDEFİMİZ LİG VE KUPA
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonrası taraftarı selamladı. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Güneş “Sonuç olarak kaybettik. Bizim için üçüntü verici. İki maç da beklenmleyen skorlarla bitti. Sonuç olarak kaybettik. Eleme maçında Bayern Münih’a kaybetmek üzüntü verici. Yatırım olarak bizden daha fazla yatırım yapan bir takım ama ne olursa olsun sahada kazanmak önemli. Bu taraftarın önünde kaybetmek üzüntü verici. Ne yapacağımıza bakacağız. Tüm oyunculara ve taraftarlara teşekkür ediyorum. Oynayan oyuncular, oyun olarak ellerinden geleni gösterdi. Oyun olarak değil ama sonuç olarak kaybettik” dedi.

Artık hedeflerinin lig ve kupa şampiyonluğu olduğunun altını çizen Güneş “Şampiyonlar Ligi bitti. Lig ve kupa var. Tüm maçlar önemli. Başakşehir güçlü bir takım. 3-4 yıldır iyi işler yapıyorlar. Zor maç olacak. Umarım ki kazanırız” şeklinde konuştu.