Olaylı ve gollü KUPA derbisi:2-2

Türkiye Kupası Derbisinde Beşiktaş ,Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Maçta Negredo perdeyi açtı, Soldado skoru eşitledi. 45+2’de Şener Özbayraklı Sarı Lacivertliler’i 2-1 öne geçirdi. 82’de Talisca’nın golü skoru eşitledi, maç 2-2 sona erdi.

Beşiktaş ile Fenerbahçe bu kez kupa derbisinde karşı karşıya geldi. Heyecanın, yüksek tansiyonun eksik olmadığı maç 2-2 sona erdi.

Negredo, 14’te takımını 1-0 öne geçirdi. 17. dakikada Soldado’nun golüyle Fenerbahçe skoru 1-1’e getirdi. 44’te Alper Potuk, 2. sarı karttan oyun dışı kalmasına karşın öne geçen taraf Fenerbahçe oldu. Şener Özbayraklı, 45+2’de takımını 2-1 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2. yarıya Ryan Babel ve Ricardo Quaresma’yı oyuna aldı. Ancak Quaresma, 52. dakikada Josef ile girdiği mücadelenin ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Pozisyona iki takım oyuncuları da dahil olunca maç bir süre durdu.

76. dakikada bu kez kırmızı kartı gören isim Volkan Demirel oldu. Daha önce sarı kartı olan Volkan Demirel, orta sahaya kadar gelip hakem Fırat Aydınus’a itiraz edince 2. sarı kartla oyun dışı kaldı.

82. dakikada Beşiktaş, 2-2’yi buldu. Caner’in ortasında Talisca’nın kafa vuruşunda top Hasan Ali’ye çarpıp Aatif’in yerine oyuna giren Kameni’yi yanılttı ve ağlarla buluştu.

10 dakika uzatma süresinin oynandığı maçta iki takımın da çabası sonuç vermedi ve karşılaşma 2-2 sona erdi. İki takım arasındaki rövanş maçı 17 Nisan’da Kadıköy’de oynanacak.