Özdağ: Erdoğan, halka psikolojik operasyon yapıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Yardımcısı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afrin’de sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı’nda savaş ve zafer stratejisi uyguladığını öne sürerek, “Erdoğan halka psikolojik operasyon yapıyor” dedi.

Ümit Özdağ: Erdoğan, halka psikolojik operasyon yapıyor

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Tekirdağ’da partisinin il kongresine katıldı.

Burada konuşma yapan Özdağ, İYİ Parti’nin Türk siyasetine girmesi ile birlikte, bütün dengelerin köklü bir şekilde değiştiğini söyledi. Özdağ, “Türkiye için uzun, karanlık süren ve her geçen gün ülkemizi daha büyük bir karanlığın içine götüren bu statüko yılları, AKP’li yıllar için artık bir değişim umudu belirdi, İYİ Parti’nin siyasete girmesi ile. Bütün anketler İYİ Parti’nin kuruluşundan sonra yapılacak ilk Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucunun, sayın Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı ile ikinci turda biteceğini gösteriyor” dedi.

“SAVAŞ VE ZAFER STRATEJİSİ BELİRLEMİŞ”

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de terörist unsurlara yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na değinen Özdağ, bunun bir savaş değil terörle mücadele operasyonu olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından savaş ve zafer stratejisi uygulandığını iddia eden Özdağ; “Artık Türk halkına sunacak hiçbir şeyiniz kalmadığı için bir savaş ve zafer stratejisi benimsemiş Erdoğan ve terörle mücadeleyi savaş olarak takdim etmeye çalışıyor. Afrin’de savaş yok, Afrin’de terörle mücadele var. Türk ordusu daha büyük operasyonlar yaptı. 50 bin kişiyle operasyon yaptık biz. Bu bir terörle mücadele. Sefer görev emrinden bahsediyor. Bilmiyor mu buna ihtiyaç olmadığını, biliyor. Hemen arkasından da söylüyor. Böyle bir ihtiyaç yok, niye söylüyorsun o zaman? Psikolojik operasyon yapıyor halka. Çünkü artık vaat edeceği bir şey kalmadı” dedi.