BAŞKAN TUNA BAŞKENT’İ KARIŞ KARIŞ DOLAŞIYOR

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. BAŞKAN TUNA, ODTÜ TEKNOKENT KAVŞAĞI’NDA YAPIMI GERÇEKLEŞTİRİLEN KÖPRÜLÜ KAVŞAK YOL ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

KARŞIYAKA MEZARLIĞI’NDA DA DEFİN ALANLARI HAKKINDA YETKİLİLERDEN BİLGİ ALAN BAŞKAN TUNA, 15 TEMMUZ ŞEHİTLİĞİ’Nİ DE ZİYARET EDEREK ŞEHİT YAKINLARIYLA BİRLİKTE DUA ETTİ

tuna_proje_330.jpg Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ODTÜ Teknokent Kavşağı’nda yapımı gerçekleştirilen köprü ve bağlantı yollarını gezerek, incelemelerde bulundu.

Başkent’te yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyen Başkan Tuna, ODTÜ Teknokent şantiyesinin ardından Karşıyaka Mezarlığı’nı da ziyaret etti.

BAŞKAN TUNA BAŞKENT’İ KARIŞ KARIŞ DOLAŞIYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin Başkent’in dört bir yanında gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Tuna’ya, Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Emirdoğan ve teknik personel eşlik etti.

Bilkent’te yapımı devam eden ve çok sayıda hastaneyi bünyesinde barındıracak olan Bilkent Şehir Hastanesi’ne rahat bir ulaşım sağlanması için Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı yol projesi kapsamında gerçekleştirilen Teknokent Kavşağı yapım çalışmalarını yerinde inceleyen ve şantiyede görevli işçilerle sohbet eden Başkan Tuna, inşaatın en kısa zamanda tamamlanması yönünde talimat verdi.