ROJAS VE RODRIGUEZ FLAMENKO TOPLULUĞU,5 MAYIS’TA MERSİN’DE!

ROJAS VE RODRIGUEZ FLAMENKO TOPLULUĞU 17.MERSİN ULUSLARARASI MÜZİK FESTİVALİ KAPSAMINDA “CAMBIO DE TERCIO” GÖSTERİSİYLE 5 MAYIS’TA MERSİN’DE!

Angel Rojas ve Carlos Rodriguez tarafından kurulan, klasik İspanyol dansı ile flamenko’yu muhteşem bir estetik ile buluşturan Rojas ve Rodriguez flamenko topluluğu, prömiyerini Londra Flamenko Festivali’nde gerçekleştirdikleri “Cambio De Tercio” gösterileri ile Flamenko ateşini 17.Mersin Uluslararası Müzik Festivali’ne getiriyor. Topluluğa ismini de veren kurucuları Rojas ve Rodriguez, kariyerlerini farklı türleri bir araya getirdikleri gösterileriyle zirveye taşıyorlar.

“Cambio de Tercio” Rojas ve Rodriguez’in sanat kariyerlerinde de yaratıcılıklarını ve tüm birikimlerini ortaya çıkardıkları gösterilerinden biri. Gelenekselin ve yeninin buluştuğu, 5 kıtada sahneye konulan gösteri ile topluluk bir efsane haline geliyor.

Gösteri 10 ayrı sahneden oluşuyor ve dansçılar her sahne ve eserde kostümleri ve dansları ile izleyenleri büyülüyor. Koreografilerin zenginliği ile flamenko coşkusu gösteri boyunca hiç dinmiyor.

Rojas ve Rodriguez’in flamenkoyu yenilikçi bir anlatımla sundukları “Cambio De Tercio” gösterileri, 17.Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında 5 Mayıs’ta Mersin’de!

5 MAYIS 2018 – 20:00 – YENİŞEHİR ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ