Başkentte BAYRAM temizliği

BÜYÜKŞEHİR’İN DEV TEMİZLİK EKİBİ İŞ BAŞINDA

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MERKEZ İLÇELERDE RUTİN OLARAK SÜRDÜRDÜĞÜ TEMİZLİK ÇALIŞMALARININ YANI SIRA 1 HAZİRAN’DAN İTİBAREN DE ÇEVRE İLÇELERDE BAYRAM TEMİZLİĞİNE BAŞLIYOR

Başkent’i baştan sona pırıl pırıl yapacak. Ramazan ayı boyunca çevre ilçelerde temizlik seferberliği başlatarak, Ankara’yı bayrama hazırlayacak olan Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, merkez ilçelerdeki rutin temizlik çalışmalarını da hızlandırdı.

Temizlik seferberliği kapsamında her gün ayrı bir çevre ilçede ana arterleri temizleyip, yıkayıp, dezenfekte edecek olan 15 kişilik Büyükşehir ekibi, bayram temizliği çalışmalarını 7 araçla gerçekleştirecek.

BAYRAMDA TERTEMİZ BİR BAŞKENT

Ramazan Bayramı öncesi Başkent yollarının pırıl pırıl olması için hummalı bir temizlik çalışması başlatacaklarını belirten Kent Estetiği Daire Başkanı Ali Osman Kesikbaş, “Merkez ilçelerimizde rutin olarak temizlik çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. 1 Haziran’dan itibaren de her gün ayrı bir çevre ilçemize giderek, tüm yolları tertemiz yapmak için çalışacağız” dedi.

ÖRNEK BİR BAŞKENT

Büyükşehir Belediyesi, gerek Başkentliler gerekse şehir dışından bayram ziyaretleri nedeniyle Ankara’ya gelecek olan misafirler için tertemiz ve örnek bir şehir hayalini gerçekleştirmeye çalışıyor.

Bu anlayıştan hareketle tüm kentte ev titizliğinde bir bayram temizliği yapacaklarını vurgulayan Kesikbaş, “Her gün ayrı bir çevre ilçede; 2 süpürge, 2 tanker, 1 yıkama ve dezenfekte aracı ile 1 çöp aracının yanı sıra 15 kişilik personelimiz temizlik çalışmalarını gerçekleştirecek” bilgisini verdi.