ÇANKAYA ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

ÇANKAYA ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

Çankaya Belediyesi asfalt sezonunu açar açmaz çalışmalara da hızlı bir giriş yaptı.

Çankaya Belediyesi her sene olduğu gibi bu sezon da asfaltta hedeflediği rakamın üzerine çıkmak için çalışmalarına tüm birimleriyle başladı. Aralık ayı sonuna dek sürecek asfalt çalışmalarına Naci Çakır Mahallesi’nden başlayan Çankaya Belediyesi tam kaplama ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Her yıl belirlediği asfalt rakamlarını aşan ve ilçede asfaltsız sokak bırakmamak için çalışmalarına Naci Çakır Mahallesi’nden başlayan Çankaya Belediyesi bu sezon 250 bin ton olarak hedeflediği rakama ulaşmak için 124 mahallede birden çalışmalarını sürdürüyor.
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in göreve geldiği günden bu yana ilçeye 670 bin ton asfalt serimi gerçekleştiren Belediye, vatandaşların talepleri doğrultusunda plan ve program dahilinde tüm sokaklarda çalışmalarını sürdürecek.
Asfalt çalışmalarına hızlı bir giriş yapan Çankaya Belediyesi bir yandan sokaklara asfalt serimi gerçekleştirirken bir yandan da eskiyen kaldırımları dayanıklı ve uzun ömürlü olması nedeniyle tercih edilen renkli desenli asfalt kaldırım ile kaplıyor.