Hele bir seçimleri atlatalım…….

Yalova’da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret eden Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi eleştirdi. Adaylık şartlarıyla ilgili bir düzenleme sinyali de veren Erdoğan, “Seçimleri atlatalım adaylık şartları arasına sadece hükümlü olmayı değil tutuklu olmayı da koyacağız” dedi.
İşte Erdoğan ‘ın konu ile ilgili sözleri….”Yalova’nın bir milletvekili var, şu anda cumhurbaşkanı adayı. 4 dönemdir Yalova milletvekili. Bu kişinin Yalova’ya kazandırdığı herhangi bir hizmeti biliyor musunuz? Şehrimize yapılan hizmetlerin hepsinin altında kimin imzası var? Benim var, AK Parti’nin var. Bundan sonra yaparsa kim yapar? Yalova’ya hayrı dokunmasa da yaptığı başka şeyler var. Edirne’de cezaevinde terör örgütünün arkasında olduğu malum siyasi partinin genel başkanını ziyaret ediyor.

Cumhurbaşkanı adayı oldu serbest bırakın böyle bir şey olur mu? Seçimleri atlatalım adaylık şartları arasına sadece hükümlü olmayı değil tutuklu olmayı da koyacağız. Israrla Edirne Cezaevi’ndeki kişiyi hapisten çıkarmaya çalışıyorlar. Yalova oyu senden alıp hizmeti bölücü terör örgütüne yapan bu kişiye 24 Haziran’da dersini veriyor muyuz?”