İşte ekonomimizin geldiği nokta;Onların Doları varsa, bizimde Allahımız var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize’de halka seslendi. Erdoğan, ”Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allahımız var. Hiç endişelenmeyin. Çok çalışacağız ve 2023 yılına farklı gireceğiz” dedi.

Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinin ardından, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk “başkanı” olarak baba ocağı Rize’nin Güneysu ilçesine geldi.
İlçeye gelişinde Merkez Cami önünde aracından inen ve kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan Erdoğan, “Bu saate kadar bizleri beklediniz. Biz de yoğun çalışma içerisinde yeni dönemin hazırlıklarını yapıyoruz. Bir taraftan dünyanın dört bir yanına gidiyoruz, geliyoruz. Ülkemizi inşallah yeni döneme çok daha farklı hazırlamanın gayreti içerisindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan, Rize, Trabzon, Giresun ve Ordu’daki sel afetlerinde mağduriyet yaşayanlara şahsı ve milleti adına “geçmiş olsun” dileğinde bulunarak, “Bu mağduriyetlerin hepsini Allah’ın izniyle tabii ki kaldırırız. Zira bu devlet, bu millet güçlüdür.” değerlendirmesini yaptı.

Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşa Allah’tan rahmet dileyen Erdoğan, ailesine sabır temenni etti.