KURBAN KESİM ALANLARINDA İLAÇLAMA

ÇANKAYA’DA KURBAN KESİM ALANINDA İLAÇLAMA

Çankaya Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların sağlıklı bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için kurban kesim alanında düzenli ilaçlama çalışması yapıyor.

Çankaya Belediyesi kurban kesim alanında, kurbanlıklarını satmaya gelen vatandaşların sağlıklı bir ortamda bu süreci geçirmeleri için bölgede düzenli ilaçlama çalışması yapıyor. Bayram süresince de devam edecek ilaçlama çalışmaları hem bölgede bulunacak vatandaşların sağlığı, hem de hayvanların sağlığı açısından önemli.

Vatandaşın daha sağlıklı bir ortamda ibadetini gerçekleştirebilmesini amaçlayan Çankaya Belediyesi, ilaçlamanın yanı sıra bölgede rutin temizlik ve alanın güvenliği çalışması da yapıyor.

Bayram süresince de alanda ambulans, ilaçlama, hayvan kontrol ve zabıta araçları hazır bulunacak. Talep edilmesi halinde hayvanlara ultrason cihazı ile gebelik kontrolünün yapılacağı alana, belgesiz, küpesiz, iki yaşından küçük hayvanlar alınıyor. Havalı calaska sisteminin kurulu olduğu alanda, hayvan gübreleri ve seyyar tuvaletler her gün düzenli aralıklarla temizleniyor.

5 Ek