Kepekli alt geçidi bitti ,Dikmen’ e giriş çıkışlar hala KAPALI….

Yetkililer, yeni kavşakların yeni yönlendirme levhaları ve sinyalizasyon sistemiyle gün geçtikçe daha da anlaşılır hale geleceğini belirtti. Ortalama iki ayda tamamlanan kavşaklarda ise şunlar yapıldı:
*Akköprü Kavşağı’ndaki köprü 2’şer şeritten 3’er şeride çıkarıldı ve alttan hem İstanbul Yolu hem de Ulus istikametine dönüş varyantları yapıldı.
* Kepekli Kavşağı’nda yapılan yaklaşık 470 metre alt geçit sayesinde ise Konya-Samsun Yollarında, 3 gidiş-3 geliş kesintisiz bir ulaşım sağlandı. Üst kısımda yer alan dönel kavşak sayesinde de Samsun-Konya yolu yönlerinden gelen araçların Dikmen Caddesi’ne giriş çıkışları ise hala bitirilemediği için bu bölgede yaşayan veya işi olan vatandaşların çilesi devam ediyor.
* Samsun Yolu Türk Telekom önündeki çalışmayla da mevcut “U” dönüş iptal edilerek, yerine alt geçit yapıldı. 3 gidiş-3 geliş olarak inşa edilen 580 metre uzunluğundaki geçit sayesinde Konya istikametinden gelip Havaalanı yönüne devam edecek araçlar ile Samsun istikametinden gelen araçların kesişme yaşamadan Havaalanı istikametine dönebilmeleri sağlandı